Diætist Huset
Menu

Din vej til en sundere livssstil

Velkommen hos diætisterne i Aalborg

Opnå et varigt vægttab med kostvejledning fra kliniske diætister.

Hos vores diætister i Aalborg får du personlig kostvejledning, der tager udgangspunkt i dig, dine ønsker og vaner. Din diætist hjælper dig med at få omlagt dine kostvaner, guider dig gennem sundhedsjunglen og skræddersyr en kostplan specielt til dig.

I vejledningen lægges der vægt på, at intet skal være forbudt at spise, det handler om hvor store mængder man spiser. Diætisten tager udgangspunkt i den mad du godt kan lide at spise og udarbejder en kostplan, så den passer ind i din hverdag og til dit behov.

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længen og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Læs mere om vores forløb og kostplaner

Diætister på klinikken

Kristine Gjesten, Klinisk Diætist

“Mange forbinder sundhed med et liv i afsavn og forbudte fødevarer. Det bekymrer, mere end det gavner. Hos mig er intet forbudt – alt handler om mængder og kontekster. Jeg vil sammen med dig, med udgangspunkt i dine behov og ressourcer, skabe grobund for, at livsstilsændring og nye vaner kan se dagens lys – så du kan nå DINE mål.”
- Kristine Gjesten, Klinisk Diætist

Anne Baden Bertelsen, Professionsbachelor i ernæring og sundhed

"For mig handler sundhed om både fysisk og psykisk velvære. Med udgangspunkt i dig og din hverdag finder vi sammen en løsning, der kan hjælpe dig med at nå dine mål uden at gå på kompromis med nydelse og livskvalitet."
- Anne Baden Bertelsen, Professionsbachelor i ernæring og sundhed

Inga María Baldursdóttir

”Det er ikke det samme som passer til alle. For mig, handler det om at sætte sunde og fornuftige mål. For at opnå dette skal man finde en livsstil, der er passende og er uden alle ekstremer. Ingen forbud men en sund fornuft, der passer til sit daglige liv.”
- Inga María Baldursdóttir

DiætistHuset Aalborg

DiætistHuset Aalborg

Vesterbro 18

9000 Aalborg

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Kjeld Severinsen

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...