Diætist Huset
Menu

Velkommen hos diætisterne i Aalborg

Opnå et varigt vægttab med kostvejledning fra kliniske diætister.

Hos vores diætister i Aalborg får du personlig kostvejledning, der tager udgangspunkt i dig, dine ønsker og vaner. Din diætist hjælper dig med at få omlagt dine kostvaner, guider dig gennem sundhedsjunglen og skræddersyr en kostplan specielt til dig.

I vejledningen lægges der vægt på, at intet skal være forbudt at spise, det handler om hvor store mængder man spiser. Diætisten tager udgangspunkt i den mad du godt kan lide at spise og udarbejder en kostplan, så den passer ind i din hverdag og til dit behov.

 

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længden og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Læs mere om vores forløb og kostplaner

Diætister på klinikken

Inga María Baldursdóttir, MSc in Sport and Health

"Det er ikke det samme, som passer til alle. For mig handler det om at sætte sunde og fornuftige mål. For at opnå disse, skal man finde en livsstil, der er passende og uden ekstremer. Ingen påbud - men en sund fornuft, der passer til dit daglige liv."
- Inga María Baldursdóttir, MSc in Sport and Health

Tine Kær Pedersen, Klinisk Diætist

"Min passion er, at følge dine drømme og mål helt til dørs. Jeg ved af egne erfaringer, hvor svært det kan være at bede om hjælp, når man virkelig har brug for den. Det er derfor en stor ære for mig, at hjælpe mennesker med præcis dét, som jeg er god til. Sammen finder vi den helt rette løsning til netop dig". The strong individual is the one who asks for help when needed. - Rona Barrett.
- Tine Kær Pedersen, Klinisk Diætist

Josephine Zacho Olesen, Klinisk Diætist

”For mig handler en sund livsstil ikke om løftede pegefingre og forbudte ting, men om at finde en balance, hvor der er plads til alt med måde. Jeg ønsker at vejlede og motivere dig til at opnå dine personlige mål ved hjælp af realistiske ændringer og små tiltag i din hverdag. Hos mig skræddersyes vejledningen til lige netop dit behov gennem relevante og personlige samtaler.”
- Josephine Zacho Olesen, Klinisk Diætist

DiætistHuset Aalborg

DiætistHuset Aalborg

Vesterbro 18

9000 Aalborg

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Kjeld Severinsen

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...