DiætistHuset Aalborg

Velkommen hos din diætist i Aalborg

Opnå et varigt vægttab med kostvejledning fra kliniske diætister.

Hos vores diætister i Aalborg får du personlig kostvejledning, der tager udgangspunkt i dig, dine ønsker og vaner. Din diætist hjælper dig med at få omlagt dine kostvaner, guider dig gennem sundhedsjunglen og skræddersyr en kostplan specielt til dig.

I vejledningen lægges der vægt på, at intet skal være forbudt at spise, det handler om hvor store mængder man spiser. Diætisten tager udgangspunkt i den mad du godt kan lide at spise og udarbejder en kostplan, så den passer ind i din hverdag og til dit behov.

Priser

Priser

I DiætistHuset kan du skræddersy dit forløb, så det passer netop til dig og dit behov. Efter din opstartskonsultation kan du frit vælge mellem vores abonnementer og klippekort.

Se vores priser

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længden og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Diætister på klinikken

Sara Gorbatiuk, Klinisk Diætist (Kalender er lukket for tilgang.)

"Vi er alle meget forskellige mennesker, derfor mener jeg der også, at der ikke kun er EN rigtig løsning, når det gælder sundhed. For mig gælder det om balancen mellem, hvad der er realistisk og hvad der skal til for at opnå resultater. Derfor finder vi sammen frem til en holdbar løsning, der passer til dig og dine præferencer."
- Sara Gorbatiuk, Klinisk Diætist (Kalender er lukket for tilgang.)

Magnus Grønhøj, Klinisk Diætist & Cand. scient i Klinisk Ernæring

”Min vejledning tager udgangspunkt i dig og dit liv. Sammen skal vi finde de strategier og redskaber du har brug for, til at opnå dine mål. Jeg møder dig der hvor du er og støtter dig hele vejen til mål.”
- Magnus Grønhøj, Klinisk Diætist & Cand. scient i Klinisk Ernæring

DiætistHuset Aalborg

Klinikken ligger i Huset "Fremtiden". Der er betalt parkering bag klinikken, hvor der også er mulighed for at benytte bagindgang til klinikken gennem sort jernport. Klinikken befinder sig på øverste etage og kan tilgås via elevator. Der er lift til kørestol.

DiætistHuset Aalborg

Vesterbro 18

9000 Aalborg

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Kjeld Severinsen

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...