DiætistHuset Herning

Velkommen hos din diætist i Herning

Hos os får du professionel kostvejledning så du når dit mål!

I DiætistHuset er vi eksperter i at vejlede omkring vægttab. Vi giver dig enkle og effektive værktøjer, så du kan ændre din kost på en sund og nem måde.

Vores behandlingsform og vejledningsprincipper bygger på de nyeste forskningsresultater indenfor sundhed og ernæring. Hos os møder du ingen løftede pegefingre. Vi fokuserer på en holdbar ændring af din livsstil efter princippet: ”Alt er tilladt – men med måde!”

Vores arbejdsområder omfatter blandt andet vægttab, elitesport, undervægt, mave-tarm sygdomme herunder irriteret tyktarm, PCO, børneernæring, hjertevenlig kost og diabetes. Du kan læse mere under behandlingsområder.

Alle vores diætister har autorisation fra Sundhedsstyrelsen og er specialuddannet til at kostvejlede omkring mad, sundhed og sygdom. Vi kan derfor skræddersy en kostplan, der passer lige til dig og som derfor er nem at følge.

Vi glæder os til at hjælpe dig med en sundere livsstil.

Priser

Priser

I DiætistHuset kan du skræddersy dit forløb, så det passer netop til dig og dit behov. Efter din opstartskonsultation kan du frit vælge mellem vores abonnementer og klippekort.

Se vores priser

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længden og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Diætister på klinikken

Torben Wadim, Klinisk Diætist

''Sundhed og livskvalitet skal gå hånd i hånd og omhandler både mental, fysisk samt socialt velvære. Vi er alle forskellige og har derfor ikke samme præferencer til, hvad sundhed og livskvalitet er. Jeg vil støtte og hjælpe dig i at opnå dine mål fra start til slut, hvor der tages hensyn til dine personlige og individuelle behov så du kan opnå at blive glad og tilfreds med en livsstil, der giver dig en højere livskvalitet og kan fremme din sundhed.''
- Torben Wadim, Klinisk Diætist

DiætistHuset Herning

Klinikken befinder sig i stueplan og ligger i Sundhedscentet i Lind. Der er handicapvenlig adgang med automatisk dør, og gratis parkering lige foran klinikken.

DiætistHuset Herning

Vejlevej 1

7400 Herning

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Kjeld Severinsen

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...