Diætist Huset
Menu

Din vej til et sundere liv

Velkommen hos diætisterne i Herning

Hos os får du professionel kostvejledning så du når dit mål!

I DiætistHuset er vi eksperter i at vejlede omkring sund kost. Vi giver dig enkle og effektive værktøjer, så du kan ændre din kost på en sund og nem måde.

Vores behandlingsform og vejledningsprincipper bygger på de nyeste forskningsresultater indenfor sundhed og ernæring. Hos os møder du ingen løftede pegefingre. Vi fokuserer på en holdbar ændring af din livsstil efter princippet: ”Alt er tilladt – men med måde!”
Vores arbejdsområder omfatter blandt andet vægttab, elitesport, undervægt, mave-tarm sygdomme herunder irriteret tyktarm, PCO, børneernæring, hjertevenlig kost og diabetes. Du kan læse mere under behandlingsområder.

Alle vores diætister har autorisation fra Sundhedsstyrelsen og er specialuddannet til at kostvejlede omkring mad, sundhed og sygdom. Vi kan derfor skræddersy en kostplan, der passer lige til dig og som derfor er nem at følge.

Vi glæder os til at hjælpe dig med en sundere livsstil.Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længen og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Læs mere om vores forløb og kostplaner

Diætister på klinikken

"I min optik er sundhed ikke sure slankekure og løftede pegefingre. Sundhed er at have en hverdag, hvor du trives og vælger den mad som du kan gode lide. Alt skal være tilladt - det handler om den rette mængde og kontekst. Sammen finder vi den løsning, som passer til lige præcis dig, og som du har det godt med hver dag."
- Sanne Tang, Klinisk Diætist

“Sundhed handler for mig om trivsel, glæde, energi og balance. Der skal være plads til både basis, “sjov” og altid nydelse. Vi kan ikke udelukkende leve af broccoli og gulerødder. Fanatisme er for mig det modsatte af sundhed.”
- Carina Andersen, Klinisk Diætist

DiætistHuset Herning

Klinikken ligger i Sundhedshuset.

DiætistHuset Herning

Vejlevej 1

7400 Herning

Kundeudtalelser

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...