fbpx

FAQ

Tidsbestilling & afbud

Du kan booke tid hos en diætist ved at benytte online booking eller ved at kontakte vores kundeservice på tlf. 51951012 alle hverdage mellem 8:00-12:00 & 12:30-16:00.

Du kan selv ombooke din tid ved at benytte online booking (senest 48 timer før aftalt tid) eller ved at kontakte kundeservice på tlf. 51951012 alle hverdage mellem 8:00-12:00 & 12:30-16:00.

Afbud modtages senest 48 timer inden aftalt tid. Du kan selv slette en tid under din profil eller ved at kontakte vores kundeservice på tlf. 51951012 alle hverdage mellem 8:00-12:00 & 12:30-16:00. Ved sygdom kontakt kundeservice hurtigst muligt. ​

Ved abonnement eller klippekort anses samtalen som værende brugt og kan ikke refunderes eller afholdes senere. Ved andre ydelser vil du blive opkrævet det fulde honorar. 

Online booking & 'Min udvikling'

Du skal klikke på “glemt kode”, og så skal du indtaste den e-mail der er tilknyttet dit login, så sender vi en midlertidig sikkerhedskode du skal indtaste for at nulstille din adgangskode. Vær opmærksom på at din kode til online booking, ikke er den samme kode, som den du benytter til “min udvikling" ​

Du skal klikke på “glemt adgangskode”, og så skal du indtaste den e-mail der er tilknyttet dit login, og herefter vil du få tilsendt en mail med et link. Når du trykker på dette link, kommer du til siden, hvor du kan lave en ny kode. Vær opmærksom på at din kode til “min udvikling” ikke er den samme kode, som den du benytter til "online booking"

Tilskudsmuligheder​

Sygeforsikring “danmark” giver tilskud til behandling hos klinisk diætist uanset om du er gruppe 5, 1 eller 2. Vi indberetter automatisk til "danmark” pr. afholdt konsultation.

Vi samarbejder med de fleste sundhedsforsikringer i Danmark, men forsikringsselskaberne har forskellige kriterier for, hvad der skal til før de dækker behandlingen. Hvis du er i tvivl om din forsikring dækker, så ring til dem, og hør om du skulle være heldig at være dækket.

Har du flere spørgsmål?