Diætist Huset
Menu

Velkommen hos DiætistHuset i Aarhus

Vil du en gang for alle komme yoyovægt, indgroede vaner og afhængigheden af søde sager til livs? Eller dyrker du elitesport og vil optimere dine præstationer, eller lider du af irriteret tyktarm?

Hos DiætistHuset i Aarhus hjælper vi dig med at hitte rede i den nyeste viden indenfor mad og sundhed. Vi glæder os til at hjælpe dig med at indføre sunde vaner, som holder på længere sigt.

Vi er alle forskellige og derfor sørger vi for at guide dig til kostændringer, som er både realistiske og holdbare, således at dine ændringer også holder på sigt. Vi fokuserer på at give nemme og holdbare løsninger, der passer ind i netop din hverdag.

Når du har været til din første konsultation kan din diætist skræddersy en kostplan, som er tilpasset netop dine behov, ønsker og mål.

 

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længden og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Diætister på klinikken

Sidsel Jørgensen, Klinisk Diætist

“Vejen til en varig livsstilsændring er ikke strenge regler, løftede pegefingre og dårlig samvittighed. I min optik er intet forbudt – det handler om mængde og kontekst. Sammen finder vi frem til en holdbar løsning, der giver mening for netop dig og dine præferencer.”
- Sidsel Jørgensen, Klinisk Diætist

Birgitte Dockner, Professionsbachelor i ernæring og sundhed

“En glad og stærk krop, lækker nem mad og en hverdag med overskud og glæde er sundhed for mig. Lad mig hjælpe dig med, at finde frem til dit gode liv.”
- Birgitte Dockner, Professionsbachelor i ernæring og sundhed

Camilla Tøstesen, Klinisk Diætist

"At finde din egen sundhed handler om en balance og gøre alt med måde. Så du ender med at have en hverdag, hvor du gør de ting, som føles godt for dig, og det som giver dig livskvalitet - hvilket nødvendigvis ikke handler om gulerødder. Som din diætist er jeg den person som guider dig gennem sundhed og sandheder og sammen finder vi den vej der er sund for DIG."
- Camilla Tøstesen, Klinisk Diætist

Anne Baden Bertelsen, Professionsbachelor i ernæring og sundhed (På barsel)

"For mig handler sundhed om både fysisk og psykisk velvære. Med udgangspunkt i dig og din hverdag finder vi sammen en løsning, der kan hjælpe dig med at nå dine mål uden at gå på kompromis med nydelse og livskvalitet."
- Anne Baden Bertelsen, Professionsbachelor i ernæring og sundhed (På barsel)

DiætistHuset Aarhus C

Klinikken ligger sammen med Park Alle Fysioterapi

DiætistHuset Aarhus C

Park Alle 7

8000 Århus C

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Kjeld Severinsen

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...