DiætistHuset Aarhus

Velkommen hos din diætist i Aarhus

Vil du en gang for alle komme yoyovægt, indgroede vaner og afhængigheden af søde sager til livs? Eller dyrker du elitesport og vil optimere dine præstationer, eller lider du af irriteret tyktarm?

Hos DiætistHuset i Aarhus hjælper vi dig med at hitte rede i den nyeste viden indenfor mad og sundhed. Vi glæder os til at hjælpe dig med at indføre sunde vaner, som holder på længere sigt.

Vi er alle forskellige og derfor sørger vi for at guide dig til kostændringer, som er både realistiske og holdbare, således at dine ændringer også holder på sigt. Vi fokuserer på at give nemme og holdbare løsninger, der passer ind i netop din hverdag.

Når du har været til din første konsultation kan din diætist skræddersy en kostplan, som er tilpasset netop dine behov, ønsker og mål.

 

Priser

Priser

I DiætistHuset kan du skræddersy dit forløb, så det passer netop til dig og dit behov. Efter din opstartskonsultation kan du frit vælge mellem vores abonnementer og klippekort.

Se vores priser

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længden og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Diætister på klinikken

Sidsel Jørgensen, Klinisk Diætist

“Vejen til en varig livsstilsændring er ikke strenge regler, løftede pegefingre og dårlig samvittighed. I min optik er intet forbudt – det handler om mængde og kontekst. Sammen finder vi frem til en holdbar løsning, der giver mening for netop dig og dine præferencer.”
- Sidsel Jørgensen, Klinisk Diætist

Birgitte Dockner, Professionsbachelor i ernæring og sundhed

“En glad og stærk krop, lækker nem mad og en hverdag med overskud og glæde er sundhed for mig. Lad mig hjælpe dig med, at finde frem til dit gode liv.”
- Birgitte Dockner, Professionsbachelor i ernæring og sundhed

Camilla Mathiasen, Klinisk Diætist

"Restriktioner og løftede pegefingre hører for mig ikke hjemme i en sund hverdag. Du og jeg vil i fællesskab finde frem til en løsning, der fungerer for dig ud fra dine muligheder. Jeg ser frem til, at lære dig og dine muligheder at kende."
- Camilla Mathiasen, Klinisk Diætist

DiætistHuset Aarhus C

Klinikken ligger sammen med Park Alle Fysioterapi og befinder sig på 1. sal. Klinikken kan tilgås via trappe (7 trin), hvorefter en elevator er tilgængelig derfra. Betalingsparkering tilgængeligt i området. Offenligt transport tilgængeligt og Hovedbanegården ligger ca. 5 minutter væk på gåben.

DiætistHuset Aarhus C

Park Alle 7

8000 Århus C

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Kjeld Severinsen

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...