Diætist Huset
Menu

Din start på en sundere livsstil

Velkommen hos DiætistHuset i Horsens

Er du træt af modstridende udtalelser om sundhed? Hemmeligheden bag en succesfuld kostomlægning er at droppe fanatiske slankekure og restriktive leveregler.

Hos DiætistHuset får du professionel kostvejledning, der tager udgangspunkt i dine behov. Her bliver du ikke mødt af løftede pegefingre eller fordomme. Vores filosofi er, at intet er forbudt, det handler om mængder. Det er sundere livsstil, på den simple måde.

Vi skræddersyr et forløb, der passer til dig og hjælper dig med at fastholde din motivation, så du når det mål du ønsker. På den måde opnår du succes med dine livsstilsændringer.

På klinikken bliver du kun mødt af diætister med autorisation fra Sundhedsstyrelsen. Vi tilbyder vejledning i vægttab, irriteret tyktarm, sportsernæring mv. se mere under vores behandlingsområder.

Vi glæder os til at se dig.

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længden og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Diætister på klinikken

Sanne Tang, Klinisk Diætist

"I min optik er sundhed ikke sure slankekure og løftede pegefingre. Sundhed er at have en hverdag, hvor du trives og vælger den mad som du kan gode lide. Alt skal være tilladt - det handler om den rette mængde og kontekst. Sammen finder vi den løsning, som passer til lige præcis dig, og som du har det godt med hver dag."
- Sanne Tang, Klinisk Diætist

DiætistHuset Horsens

Klinikken ligger hos Rådhustorvets SundhedsTeam.

DiætistHuset Horsens

Rådhustorvet 21, 1. sal.

8700 Horsens

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Kjeld Severinsen

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...