DiætistHuset Horsens

Velkommen hos din diætist i Horsens

Er du træt af modstridende udtalelser om sundhed? Hemmeligheden bag en succesfuld kostomlægning er at droppe fanatiske slankekure og restriktive leveregler.

I Diætisthuset arbejder vi ud fra at alt er tilladt af spise, bare det er i de rigtige mængder. Ønsker du et vægttab, er det derfor helt uden forbud og restriktioner. Kommer du til kostvejledning fordi du har en sygdom eller allergi, er der selvfølgelig nogle fødevarer vi anbefaler at du ikke spiser. På klinikken bliver du kun mødt af diætister med autorisation fra Sundhedsstyrelsen. 

Når det drejer sig om vægttab og holde vægten efterfølgende, så findes der ikke én løsning som virker for alle. For det, som virker for en person, virker ikke nødvendigvis for en anden. Derfor det er vigtigt, at få hjælp hos en diætist, som netop er uddannet til at finde løsningen for den enkelte og ikke kun tilbyder en standard løsning som alle skal passe ind under.

Hos DiætistHuset i Horsens skræddersyr vi dit forløb så det passer til netop dig og dine mål og hjælper dig med at fastholde din motivation undervejs. Hvis du blot føler dig klar og motiveret til at ændre din kost, så book tid her, så skal vi nok hjælpe dig i mål.

Vi glæder os til at se dig.

Priser

Priser

I DiætistHuset kan du skræddersy dit forløb, så det passer netop til dig og dit behov. Efter din opstartskonsultation kan du frit vælge mellem vores abonnementer og klippekort.

Se vores priser

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længden og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Diætister på klinikken

Stine Vinum, Klinisk Diætist

“Sammen bryder vi de dårlige vaner og skaber nye gode vaner, så vi finder din vej til sundhed, balance og velvære, der passer ind i din hverdag og dit liv. Jeg vil vejlede og guide dig gennem de udfordringer, der undervejs opstår.”
- Stine Vinum, Klinisk Diætist

Anna Albrektsen, Klinisk Diætist

"I min optik indebærer et sundt og godt liv ikke restriktioner og slankekure. Sundhed handler om mere end kroppens behov, nemlig om at trives og have det godt. Du er eksperten i dit liv, derfor tilrettelægger vi sammen, et forløb der er passer til dine ønsker og behov, så du kan nå dine mål - uden forbud og dårlig samvittighed."
- Anna Albrektsen, Klinisk Diætist

DiætistHuset Horsens

Klinikken ligger sammen med Rådhustorvets Sundhedsteam og befinder sig på 1. sal. Klinikken kan tilgås via trappe eller elevator, og både gange og døre er kørestolvenlige. Betalt parkeringsmulighed ved siden af klinikken. Gratis parkeringsmuligheder (1-2 timer) kan findes indenfor få minutters gåafstand.

DiætistHuset Horsens

Rådhustorvet 21, 1. sal.

8700 Horsens

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Kjeld Severinsen

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...