Diætist Huset
Menu

Historien bag DiætistHuset

DiætistHuset er Danmarks førende diætistklinikker indenfor vægttab og vaneændringer, og vi tilbyder kostvejledning, der tager udgangspunkt i dig og dit liv. Vi sælger ikke en ny slankekur men hjælper dig til en sundere livsstil, der også holder på sigt. Vores autoriserede kliniske diætister og kostvejledere er har en høj faglighed med uddannelsen ''Sundhed & Ernæring'' og brænder for deres fag. DiætistHuset er underlagt sundhedsloven og vores behandlingsmetoder bygger på det nyeste forskning samtidigt med at formidlingen heraf er i øjenhøjde med klienterne, så budskabet nemt forstås.

 

Gitte Dreyer afholder foredrag om kost

Den første klinik

Efter endt uddannelse som autoriseret klinisk diætist, blev Gitte Dreyer ansat på et sygehus. Her blev Gitte inspireret til, at åbne sin egen diætistklinik i 2008 i Roskilde, for at kunne tilbyde klienter A-Z forløb, der ikke kunne tilbydes i det omfang hun ønskede på sygehuset. Drømmen var at give den bedste kostvejledning og hjælpe klienterne med at opnå deres mål og ønsker.

 

måling af fedtprocent

Den første medarbejder

1 år senere, blev en vikar ansat varetage kostvejledningen da Gitte skulle på barsel. Barselsvikaren viste sig at være dygtig og klienterne gav udtryk for at være meget tilfredse med hende. Ved Gittes retur fra barsel, besluttede hun derfor at åbne endnu en diætistklinik - denne gang i København. 

Diætist vejleder om vægttab

Drømmen om DiætistHuset

Klinikken i København fik hurtigt stor succes, og herfra opstod idéen om DiætistHuset og drømmen om at åbne diætistklinikker op i alle landetes største byer. Det større antal af klinikker og antal af diætister åbnede muligheden for, at diætisterne hele tiden at kunne forbedre kvaliteten i konsultationerne, da de kunne sparre og supervise hinanden. 

diætister laver mad i køkken

Fra drøm til virkelighed

Fra 2011 til 2014 åbnede DiætistHuset 14 nye diætistklinikker. I begyndelsen havde klinikkerne åbent 1-2 dage om ugen, hvorefter at klienternes succesfyldte resultater, personlige kostvejledning og skræddersyede kostplaner, der passede til klienternes hverdag og livsstil, fik stor efterspørgsel. 

direktør i DiætistHuset

DiætistHuset i dag

DiætistHuset består i dag af 40 klinikker fordelt i landets største byer. Vi tilbyder både kostvejledning til private, virksomeder og kommuner. Det er vores vision, at klienterne altid skal sættes i centrum under hele behandlingsforløbet samt, at de skal få håndgribelige værktøjer, der gør det muligt at skabe varige vaneændringer på en nem og overskueligt måde. Vores mål er fortsat at være de diætistklinikker, der har den højeste kundetilfredshed, og dem der skaber de bedste og mest holdbare resultater for vores klienter. 

Loading...