Diætist Huset
Menu

Historien bag DiætistHuset

DiætistHuset er Danmarks største og førende diætistklinik. Vi tilbyder kostvejledning der tager udgangspunkt i dig og dit liv. Vi sælger ikke en ny slankekur men hjælper dig til en sundere livsstil som også holder på sigt. Vores diætister og kostvejledere har en meget høj faglighed og brænder for deres fag. Behandlingsmetoderne bygger på nyeste forskning, men bliver formidlet i øjenhøjde, så budskabet nemt forstås og kan efterleves.

 

Gitte Dreyer afholder foredrag om kost

Den første klinik

Gitte Dreyer er uddannet klinisk diætist og var de første år efter hendes uddannelse ansat på sygehuse som klinisk diætist. Hun synes dog ikke at den behandling der blev tilbudt patienterne var god nok og valgte derfor at åbne sin egen diætistklinik i 2008 i Roskilde. Hendes ønske var at give den bedste kostvejledning og hjælpe kunderne med at opnå de mål de have.

 

måling af fedtprocent

En vikar blev ansat

Da hun skulle på barsel et lille års tid senere efter åbningen af klinikken, ansatte hun en diætist til at varetage kostvejledningen, mens hun var fraværende. Barselsvikaren viste sig at være virkelig dygtig og kunderne var meget glade for hende. Derfor besluttede Gitte da hun kom tilbage fra barsel at åbne en ny diætistklinik i København som vikaren så kunne varetage, mens Gitte vendte tilbage til klinikken i Roskilde. 

 

Diætist vejleder om vægttab

En idé opstår

Det gik rigtig godt med den nye klinik der åbnede i København i 2011 og idéen om at åbne diætistklinikker op i alle landetes største byer opstår. Fordelen ved at være mange klinikker er bl.a. at personalet kan sparre og supervisere i hinanden, således at de hele tiden blev bedre, hvilket ikke sker hvis man blot sidder på sin egen klinik. Gitte går derfor igang med at finde lokale i andre byer og ansætte nye diætister. 

diætister laver mad i køkken

Så gik det stærkt

Fra 2011 til 2014 åbnede der 14 nye diætistklinikker. I starten havde klinikkerne kun åbnet 1-2 dage om ugen. Men det gik hurtigt fra mund til mund fra kunderne om de succesfyldte resultater og de var især glade for den personlige kostvejledning og de skræddersyet kostplaner. Det gik derfra hurtigt med at få åbnet op med flere dage om ugen på klinikkerne. 

direktør i DiætistHuset

DiætistHuset i dag

DiætistHuset består i dag af 37 klinikker fordelt i landets største byer. Vi tilbyder både kostvejledning til private, virksomeder og kommuner. Det er vores vision at kunderne altid skal sættes i centrum under hele behandlingsforløbet og de skal få håndgribelige værktøjer der gør det muligt at ændre kostvaner på en nem og overskueligt måde, således at det også holder i længden. Vi ønsker fortsat at være den diætistklinik, der har den højeste kundetilfredshed og som skaber de bedste og holdbare resultater for vores kunder. 

Loading...