Diætist Huset
Menu

Din vej til et sundere liv

Velkommen hos din diætist i Hillerød

Her får du professionel kostvejledning og et resultat der holder!

DiætistHuset i Hillerød tilbyder professionel kostvejledning, der tager udgangspunkt i dine behov. Vores mission er at hjælpe dig til at nå dine mål, hvad enten du er overvægtig, har PCO, irriteret tyktarm eller lignende. Vi udarbejder en personlig kostplan, der er tilpasset netop dit mål og ambitioner – og vi følges ad, til du er tilfreds med resultatet.
Sammen lægger vi en strategi for, hvordan du kommer videre og når dine mål uden at miste glæden ved at spise. Vores filosofi er, at intet er forbudt – det handler bare om mængder. På klinikken bliver du udelukkende mødt af kliniske diætister, som er den eneste faggruppe i Danmark med autorisation fra Sundhedsstyrelsen til at vejlede i kostens betydning for sundhed og sygdom.

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længden og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Diætister på klinikken

Raffaella Nielsen, Klinisk Diætist

"Det handler ikke kun om at tabe sig - det handler om sundhed, og om at få det godt med sig selv, både fysisk og mentalt."
- Raffaella Nielsen, Klinisk Diætist

Henriette Bække, Klinisk Diætist

“For mig er sundhed en ufanatisk tilgang til kost og motion. Der er ikke noget, der er så sundt, at man absolut skal have det hver dag, og på samme måde heller ikke noget, der er så usundt, at man ikke kan spise det engang imellem. Det handler alt sammen om balance. Jeg glæder mig meget til at finde den rette balance for dig.”
- Henriette Bække, Klinisk Diætist

Maria Mogensen, Klinisk Diætist

"Sundhed er et vidt begreb, og det som er sundt for dig, er måske ikke sundt for andre. Du er eksperten i dit liv, og derfor tilrettelægger jeg vejledningen personligt til dig ud fra dine ønsker og behov. Sammen vil vi finde en realistisk vej til en varig livsstilsændring, hvor alt er tilladt med god samvittighed og/eller uden symptomer fra eventuel sygdom"
- Maria Mogensen, Klinisk Diætist

DiætistHuset Hillerød

Klinikken ligger sammen med kiropraktisk klinik i en ældre villa overfor Cirkel K på Langesvej. Der er mulighed for parkering bagved villaen.

DiætistHuset Hillerød

Langesvej 34 st.

3400 Hillerød

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Kjeld Severinsen

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...