DiætistHuset Hillerød

Velkommen hos din diætist i Hillerød

Her får du professionel kostvejledning og et resultat der holder!

DiætistHuset i Hillerød tilbyder professionel kostvejledning, der tager udgangspunkt i dine behov. Vores mission er at hjælpe dig til at nå dine mål, hvad enten du er overvægtig, har PCO, irriteret tyktarm eller lignende. 

Sammen lægger vi en strategi for, hvordan du kommer videre og når dine mål uden at miste glæden ved at spise. Vores filosofi er, at intet er forbudt – det handler bare Du har mulighed for at udarbejdet en personlig kostplan, der er tilpasset netop dit mål og ambitioner – og vi følges ad, til du er tilfreds med resultatet.om mængder.

På klinikken bliver du udelukkende mødt af kliniske diætister, som er den eneste faggruppe i Danmark med autorisation fra Sundhedsstyrelsen til at vejlede i kostens betydning for sundhed og sygdom.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Priser

Priser

I DiætistHuset kan du skræddersy dit forløb, så det passer netop til dig og dit behov. Efter din opstartskonsultation kan du frit vælge mellem vores abonnementer og klippekort.

Se vores priser

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længden og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Diætister på klinikken

Pia Gensborg, Klinisk Diætist

”Jeg tror på at alle mennesker kan opnå det mest utrolige, og at man aldrig er for gammel til at sætte sig nye mål. Jeg støtter dig i din proces uden løftede pegefingre, fordomme eller forbudte fødevarer. Sundhed handler for mig om en balance mellem fysisk, psykisk og socialt velvære. Sammen finder vi den rette balance for dig.”
- Pia Gensborg, Klinisk Diætist

Emilie Møller, Klinisk Diætist

"Alle mennesker er forskellige og kommer med forskellige udgangspunkter. Derfor går jeg meget op i, at et forløb er individuelt. I dit liv er det dig, der er eksperten, og i samarbejde med mig finder vi et forløb, som tager højde for de fysiske, psykiske og sociale aspekter i din hverdag. Vi skal i samarbejde finde vejen til din sundhed, og jeg er med dig hele vejen for at vejlede og støtte dig hen mod dine mål.”
- Emilie Møller, Klinisk Diætist

DiætistHuset Hillerød

Klinikken ligger sammen med psykologhuset Paradoks. Indgangen er gennem den store glasdør mellem Café Kik og Cafe København. Tag trappe eller elevator op til 2. sal. Parkering kan foregå i P-huset Torvet. Første time er gratis.

DiætistHuset Hillerød

Torvet 4, 2.tv

3400 Hillerød

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Kjeld Severinsen

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...