fbpx

Diætisthuset

Book en aftale

Uanset om du er ny klient eller allerede går i et forløb hos os, kan du benytte vores online booking til se ledige tider og booke tid.

Find ledige tider

Med vores online booking finder du nemt ledige tider, der passer din kalender. Book en tid med fremmøde på din lokale klinik eller gør brug af vores onlineklinik. 

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 51951012, hvis du har spørgsmål inden opstart af forløb eller ønsker hjælp til at booking af tid. Vi har åbent alle hverdage i tidsrummet 08:00-12:00 & 12:30-16:00.

Eksisterende klient

Er du eksisterende klient kan du her booke tid til næste samtale eller ændre eksisterende booking

Ny klient

Se ledige tider og book tid til opstartskonsultation på din lokale klinik eller i vores onlineklinik

, Booking

”Jeg havde en idé om at jeg gerne ville tabe mig, men jeg vidste ikke helt hvordan. Først så jeg på højskoleophold, men så faldt jeg over, at Diætisthuset var billigere. Så det prøvede jeg i stedet for – og det virkede rigtigt godt. Det var lidt af et wake-up call der gjorde, at jeg tog initiativet. Jeg var ved lægen og han sagde ikke ”hvis du får diabetes”, han sagde ”når du får diabetes” – det gider jeg ikke have. Her er det ligesom at gå til lægen, bare bedre. De kan hjælpe dig med at nå de mål du gerne vil.”

Frederik Jensby

Vægttab på 51 kg. med Diætisthuset

Fortsat i tvivl?

Få 15 min. gratis indledende samtale