Diætist Huset
Menu

Din vej til en sundere livsstil

Velkommen hos DiætistHuset i Odense

Varigt vægttab og skræddersyet kostplan af klinisk diætist

DiætistHuset i Odense er specialister i at hjælpe dig med at få omlagt dine kostvaner. Det gælder uanset, om du har brug for hjælp til at opnå et vægttab, har mave-tarmgener eller ønsker at optimere dit energiniveau og leve et sundere liv.

Vi lytter til dine behov og sammen laver vi realistiske mål for din livsstilsændring. Vi fokuserer på at give dig nemme og holdbare løsninger der passer netop ind i din hverdag.

Kostplan til vægttab

De bedste forudsætninger for at kostændringer holder i længden er, hvis der ikke er noget mad, som er forbudt. Samtidig er det vigtigt at du ikke skal spise mad du ikke bryder dig om. Vi tager udgangspunkt i den mad du godt kan lide og skræddersyr en kostplan der passer netop til dig og din hverdag.Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længen og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Læs mere om vores forløb og kostplaner

Diætister på klinikken

Kathrine Holmslykke, Klinisk Diætist

“Sundhed handler, for mig, om en ukompliceret livstil med velvære, balance og glæde. Sammen kan vi definere hvad sundhed er for dig, og skræddersy et forløb ud fra dine ønsker og præferencer”
- Kathrine Holmslykke, Klinisk Diætist

Louise Blaabjerg, Klinisk Diætist

“Vi er alle forskellige – det handler om at skabe en sund sjæl i et sundt legeme”
- Louise Blaabjerg, Klinisk Diætist

Katrine, Klinisk Diætist

”Vi har alle forskellige behov - derfor tager jeg udgangspunkt i dine ønsker, så dit mål bliver realistisk og vedvarende. Det handler om mængder og kontekst. Jeg vejleder dig og støtter dig, når det bliver udfordrende. Sammen arbejder vi mod at skabe et godt forhold til mad og krop.”
- Katrine, Klinisk Diætist

DiætistHuset Odense

Klinikken ligger sammen med psykologklinikkerne. Der er gratis parkering ved Kronprinsensgade, Skt. Knuds gade og Gormsgade og generelt i området deromkring. Her må man parkere i 2 timer.

DiætistHuset Odense

Mageløs 1, 1.tv

5000 Odense

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Kjeld Severinsen

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...