Diætist Huset
Menu

Din vej til et sundere liv

Velkommen hos diætisterne i Kolding

Her får du personlige råd og vejledning til en kostomlægning med dokumenteret effekt.

Vores mission er, at mad skal smage godt, at hele familien skal kunne spise med, og at du skal kunne tage i byen uden at medbringe din egen madpakke.
Vi tilbyder blandt andet vejledning i vægttab, irritabel tyktarm og PCO/PCOS. Vores diætister har autorisation fra Sundhedsstyrelsen og er specialuddannede til at yde kostvejledning omkring sammenhængen mellem mad, sundhed og sygdom. Vi kan derfor skræddersy en kostplan, der passer lige til dig og som derfor er nem at følge.

Vi glæder os til at se dig i klinikken.

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længden og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Diætister på klinikken

Karina Frank Jensen, Klinisk diætist

"Hvem siger at det skal være trist at leve sundt? Sundhed kan være mange ting og er ikke nødvendigvis fravær af sygdom eller størrelsen på ens kropsform. Sundhed er en proces og din sundhed er individuel. I et samarbejde forsøger vi, at finde ud af hvilke mål og drømme du har for at opnå din sundhed og hvilken vej vi skal gå for at opnå disse. I vores samarbejde er alt tilladt, men med måde og i et kompromis hvor din hverdag og livskvalitet høres. Jeg glæder mig til at samarbejdet starter"
- Karina Frank Jensen, Klinisk diætist

Camilla Bundgaard, Klinisk Diætist (På barsel)

"Vejen til en sund livsstil kommer indefra og derfor vægter jeg det fysiske og psykiske lige højt. Vi lever alle vidt forskellige liv og derfor tilpasser jeg forløbet til netop dig og din hverdag. I fællesskab finder vi den bedste vej til at opnå dine ønsker og mål."
- Camilla Bundgaard, Klinisk Diætist (På barsel)

DiætistHuset Kolding

Klinikken ligger sammen med Kolding Fysioterapi og Træningscenter.

DiætistHuset Kolding

Saxovej 12

6000 Kolding

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...