Diætist Huset
Menu

Din vej til et sundere liv

Velkommen hos diætisterne i Kolding

Her får du personlige råd og vejledning til en kostomlægning med dokumenteret effekt.

Vores mission er, at mad skal smage godt, at hele familien skal kunne spise med, og at du skal kunne tage i byen uden at medbringe din egen madpakke.
Vi tilbyder blandt andet vejledning i vægttab, irritabel tyktarm og PCO/PCOS. Vores diætister har autorisation fra Sundhedsstyrelsen og er specialuddannede til at yde kostvejledning omkring sammenhængen mellem mad, sundhed og sygdom. Vi kan derfor skræddersy en kostplan, der passer lige til dig og som derfor er nem at følge.

Vi glæder os til at se dig i klinikken.

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længen og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Læs mere om vores forløb og kostplaner

Diætister på klinikken

Sanne Tang, Klinisk Diætist

"I min optik er sundhed ikke sure slankekure og løftede pegefingre. Sundhed er at have en hverdag, hvor du trives og vælger den mad som du kan gode lide. Alt skal være tilladt - det handler om den rette mængde og kontekst. Sammen finder vi den løsning, som passer til lige præcis dig, og som du har det godt med hver dag."
- Sanne Tang, Klinisk Diætist

DiætistHuset Kolding

Klinikken ligger sammen med Kolding Fysioterapi og Træningscenter.

DiætistHuset Kolding

Saxovej 12

6000 Kolding

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...