DiætistHuset Kolding

Velkommen hos din diætist i Kolding

Her får du personlige råd og vejledning til en kostomlægning med dokumenteret effekt.

Føler du at dine tanker omkring mad fylder for meget? Kan du ikke rigtigt finde rundt i de modstridende udtalelser omkring sundhed? Eller ønsker du hjælp til en sund livsstil i en travl hverdag? Vi kan helt sikkert hjælpe dig!

Hos Diætisthuset i Kolding arbejder vi ud fra at alt er tilladt af spise, bare det er i de rigtige mængder. Kommer du til kostvejledning fordi du har en sygdom eller allergi, er der selvfølgelig nogle fødevarer vi anbefaler at du ikke spiser.

Hos os er det dig, som er i centrum og vi tager udgangspunkt i netop dine behov og ønsker. Du vælger selv om din diætist skal udarbejde en skræddersyet kostplan som sørger for den rette kostsammensætning og de rigtige portionsstørrelser til dig eller du mere vil arbejde med at ændre specifikke kostvaner og spisemønstre. 

Vi tilbyder blandt andet vejledning i vægttab, irritabel tyktarm og PCO/PCOS. Vores diætister har autorisation fra Sundhedsstyrelsen og er specialuddannede til at yde kostvejledning omkring sammenhængen mellem mad, sundhed og sygdom. 

Vi glæder os til at se dig i klinikken.

Priser

Priser

I DiætistHuset kan du skræddersy dit forløb, så det passer netop til dig og dit behov. Efter din opstartskonsultation kan du frit vælge mellem vores abonnementer og klippekort.

Se vores priser

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længden og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Diætister på klinikken

Jette Stoklund Sørensen, Klinisk Diætist

''Sundhed for mig handler om livskvalitet. Om du ønsker vægttab, en sundere livsstil eller at mindske symptomer fra en evt. sygdom, skal løsningen være individuel og tage udgangspunkt i dit liv, uden løftede pegefingre eller fordomme.''
- Jette Stoklund Sørensen, Klinisk Diætist

DiætistHuset Kolding

Klinikken ligger i på bagsiden af Macur huset med indgang fra kælderen - ved ankomst fra parkeringspladsen skal man gå under trappen. Klinikken kan tilgås via trappe. 5 gæsteparkeringspladser på højre hånd i gården og parkering i området er nemt tilgængelige langs vejen.

DiætistHuset Kolding

Haderslevvej 36

6000 Kolding

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...