Din diætist i Esbjerg – Torvet

Diætisthuset Esbjerg – Torvet
Torvet 21, 2. sal.
6700 Esbjerg
Tlf.: 51 95 10 12
Mail: info@diaetisthuset.dk

Dine diætister

”Hvis man vil ændre vaner, er man nødt til at tænke på både krop og sind. Vi er ikke kun vores kroppe, og heldigvis for det. Jeg brænder for at arbejde sammen med dig mod målet om at forene de to. Min vejledning tager udgangspunkt i dig, jeg møder dig uden fordomme og jeg hjælper dig med at lave de forandringer, der skal til. Målet er ”dit liv i balance”. Og der er plads til, at det stadig er et liv.”

Pernille Plougstrup

Klinisk Diætist

“For mig er vejen til en holdbar livsstilsændring ikke forbundet med slankekure og strikse regler. Din krop er din ven og venner behandler man med kærlighed og respekt. Jeg vil hjælpe dig til at finde en sund livsstil, hvor der stadig er plads til f.eks. et glas vin, lidt søde sager eller en pizza. Det handler om, at intet er forbudt, men at finde en sund og naturlig balance, så det ikke føles som en straf at tabe sig. “

Kimmi Høgh

Klinisk Diætist

Information om klinikken

Klinikken er beliggende i ”Voxeværket” med indgang fra Torvet. Du finder indgangen mellem Restaurant Dronning Louise og Jyske Bank. Du kan tilgå klinikken via trapper eller elevator. Venterum og garderobe findes på 2. sal lige indenfor døren. Her bedes du vente til diætisten henter dig. Parkeringsplads er tilgængelig i Borgergade, i parkeringshuset i Danmarksgade eller i de omkringliggende gader.