DiætistHuset Odense M

Velkommen hos din diætist i Odense M

Hos DiætistHuset i Odense M får du personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Vi sætter fokus på at de kostændringer du laver, også er realistiske at holde i længden.

Vores tilgang er, at der ikke er noget mad, som er forbudt, men at vi finder en sund balance.  Vi tager udgangspunkt i den mad du godt kan lide og skræddersyr gerne en kostplan til dig, som passer netop til dig og din hverdag.

Vi kan vejlede dig i alle aspekter der vedrører mad, sundhed og sygdom. Du kan læse mere under vores behandlingsområder.

På klinikken bliver du udelukkende mødt af kliniske diætister, som er den eneste faggruppe i Danmark med autorisation fra Sundhedsstyrelsen til at vejlede i kostens betydning for sundhed og sygdom.

Book din tid allerede i dag.

Priser

Priser

I DiætistHuset kan du skræddersy dit forløb, så det passer netop til dig og dit behov. Efter din opstartskonsultation kan du frit vælge mellem vores abonnementer og klippekort.

Se vores priser

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længden og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Diætister på klinikken

Ane Bennetsen, Klinisk Diætist

"Jeg brænder for at hjælpe dig til at nå DINE mål. Sundhed handler for mig om livskvalitet, overskud, energi og balance mellem det fysiske og det mentale. Hvordan netop du opnår det, finder vi ud af i fællesskab. Hos mig er der ingen løftede pegefingre, forbudte fødevarer eller fordomme, og jeg støtter dig i DIN proces gennem hverdagens op- og nedture."
- Ane Bennetsen, Klinisk Diætist

DiætistHuset Odense

Klinikken ligger sammen med fysioterapeutklinikken - imellem Rosengaardscentrets blå indgang og BabySam. Handicapvenligt med rampe fra gaden samt elevator. 2 timers gratisk parkering.

DiætistHuset Odense M

Tagtækkervej 8, 5. sal

5230 Odense

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Kjeld Severinsen

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...