Derfor skal din virksomhed prioritere sundhed!

Lad DiætistHuset være jeres sundhedspartner


En lang række undersøgelser viser, at øget fo­kus på sundhed på arbejdspladsen giver langt større effektivitet - herunder lavere sygefravær, gladere medarbejdere, bedre rekruttering, øget produktivitet og et godt virksomhedsimage. Jeres medarbejders sundhed, trivsel og ydeev­ne hænger tæt sammen med deres kost og fysi­ske aktivitetsniveau. Netop fordi vi tilbringer halvdelen af vores vågne tid på arbejdspladsen og dermed også indtager halvdelen af vores måltider her, kan jeres virksomhed have stor gavn af en sundhedsoptimering.

DiætistHuset er i dag den største leverandør af professionel kostvejledning og har klinikker over hele Danmark. Vores diætister udgør et kompetencerigt og dynamisk team med bred erfaring - alle auto­riseret af Sundhedsstyrelsen.

 

Med vores mange lokationer og store kapacitet er det muligt for os at vejlede hos virksomheder i hele landet. Vores behandlingsform og vejledningsprincip­per bygger på de nyeste forskningsresultater inden for sundhed og ernæring. DiætistHuset tilbyder skræddersyede vejled­ningsforløb for optimering af jeres virksom­hed. Indholdet i jeres forløb sammensætter vi, så det passer til virksomhedens behov. Vi ved, hvad der skal til for at opnå en bedre livsstil og et sundere liv. Vores personlige vejledning af jeres medarbejdere er uden løftede pegefingre og vi fokuserer på en holdbar livstilssændring efter princippet:

“Alt er tilladt – men med måde”

 

Foredrag

Kostvejledning

Gruppesession

Køkkeoptimering

Loading...