Diætist Huset
Menu

Skal jeres virksomhed
også være en sund virksomhed?

Derfor skal din virksomhed prioritere sundhed!

En lang række undersøgelser viser, at øget fokus på sundhed på arbejdspladsen giver langt større effektivitet – herunder lavere sygefravær, gladere medarbejdere, bedre rekruttering, øget produktivitet og et godt virksomhedsimage.

Jeres medarbejderes sundhed, trivsel og ydeevne hænger tæt sammen med deres kost og fysiske aktivitetsniveau. Netop fordi vi tilbringer halvdelen af vores vågne tid på arbejdspladsen og dermed også indtager halvdelen af vores måltider her, kan jeres virksomhed have stor gavn af en sundhedsoptimering.

Rammerne for jeres virksomheds nye og sunde livsstil skaber vi i fællesskab med enkle og effektive redskaber. Vi ved, hvad der skal til for at opnå en bedre livsstil og et sundere liv. Vores personlige vejledning af jeres medarbejdere er uden løftede pegefingre og vi fokuserer på en holdbar livstilssændring efter princippet:

“Alt er tilladt – men med måde”

Vi er jeres sundhedspartner


DiætistHuset er i dag den største leverandør af professionel kostvejledning og har klinikker over hele Danmark. Vores diætister udgør et kompetencerigt og dynamisk team med bred erfaring - alle autoriseret af Sundhedsstyrelsen. Med vores mange lokationer og store kapacitet er det muligt for os at vejlede hos virksomheder i hele landet.


Vores behandlingsform og vejledningsprincipper bygger på de nyeste forskningsresultater inden for sundhed og ernæring.
DiætistHuset tilbyder skræddersyede vejledningsforløb for optimering af jeres virksomhed. Indholdet i jeres forløb sammensætter vi, så det passer til virksomhedens behov. Herunder kan I se nogle af de mange muligheder.

Foredrag

Kostvejledning

Gruppesession

Køkkeoptimering

Loading...