Webinarer og kommende events

Diætisthuset holder løbende webinarer og events med relevante emner og temaer, som er ernærings- og sundhedsrelaterede. 

Her på siden kan du tilgå alle vores gratis webinarer, følge med i kommende events og tilmelde dig, hvis du vil deltage.

Deltag gratis i vores webinarer

Er du interesseret i at vide mere om, hvad der foregår inden for ernærings- og sundhedsområdet? Lyt til eksperter, der vil give dig indblik i nogle af de problemstillinger, udfordringer og spørgsmål, som du som borger kan blive berørt af.

Alle vores webinarer er gratis og afholdes på dansk. Tidligere afholdte webinarer vil løbende blive tilgængelige her på siden, og du behøver hverken login eller registrering for at få adgang til dem.

Vores webinarer foregår online, så alt, hvad du skal gøre for at deltage, er at reservere tid i din kalender. Når du tilmelder dig, sender vi dig et link. Læs mere om de planlagte webinarer nedenfor og tilmeld dig allerede i dag. Vel mødt!

Næste webinar:

Titel: Kickstart din vægttabsrejse med NUPO og VaneSund®

Dato for afholdelse: 3. Januar 2024

Tidspunkt: Kl. 20:00 – 21:00

Sted: Online (Link ved tilmelding)

Kombinationsbehandling mellem NUPO og Diætisthuset. 

Hør i dette webinar hvordan en kombinationsbehandlingmellem NUPO og Diætisthuset kan være den rigtige løsning for dig, hvis du har et mål om et skabe et vedvarende vægttab. 

Du vil blandt andet lære om:

  • Hvad er NUPO
  • Hvad er VaneSund®
  • Hvad består en kombinationsbehandling af?
  • Hvordan kan vi hjælpe til et varigt vægttab?
  • Hvordan ser kosten ud på en NUPO diæt
  • Hør Pernilles erfaringer og oplevelser med NUPO diæt.
 
Og meget mere. 
 

Glæd dig til dette spændende webinar med Diætisthuset og NUPO.

00
Dage
00
Timer
00
Minutter
00
Sekunder
, Webinarer og events

Tilgængelige webinarer

, Webinarer og events

Webinar - Hvad betyder tarmen for din sundhed?

November, 2023

I dette webinar vil Ninni Kjær, Vane- og Ernæringsekspert hos Unseen Bio, blandt andet fortælle om vores “anden hjerne”, som mikrobiomet ofte kaldes, samt hvordan du ved hjælpe af en mikrobiom test kan få indsigt i dine personlige tarmbakterier. 

, Webinarer og events

Webinar - psykologiske faktorer og kostindtag.

Oktober, 2023

I dette webinar har vi inviteret Rikke Hecker-Kristensen, Fagspecialist i spiseforstyrrelser, til at udforske de komplekse sammenhænge mellem vores psykologiske tilstand og vores kostindtag.

Vi dykker, blandt andet, ned i forskellige aspekter af forstyrret spisning og det stadie, der forudgår spiseforstyrrelser. 

, Webinarer og events

Webinar - sødestoffer.

September, 2023

I dette webinar får du indblik i nogle af de myter og påstande, der florerer i samfundet vedrørende sødestoffer. Du vil få læring om, hvad sødestoffer er, og hvordan du bør forholde dig til dem i din hverdag.

, Webinarer og events

Webinar omhandlende medicinsk vægttabsbehandling.

August, 2023

I samarbejde med professor og overlæge Filip Krag Knop vil du i dette webinar blive klogere på medicinsk behandling af svær overvægt. Både nu og i fremtiden.