fbpx

Webinarer og kommende events

Diætisthuset holder løbende webinarer og events med relevante emner og temaer, som er ernærings- og sundhedsrelaterede. 

Her på siden kan du tilgå alle vores gratis webinarer, følge med i kommende events og tilmelde dig, hvis du vil deltage.

Deltag gratis i vores webinarer

Er du interesseret i at vide mere om, hvad der foregår inden for ernærings- og sundhedsområdet? Lyt til eksperter, der vil give dig indblik i nogle af de problemstillinger, udfordringer og spørgsmål, som du som borger kan blive berørt af.

Alle vores webinarer er gratis og afholdes på dansk. Tidligere afholdte webinarer vil løbende blive tilgængelige her på siden, og du behøver hverken login eller registrering for at få adgang til dem.

Vores webinarer foregår online, så alt, hvad du skal gøre for at deltage, er at reservere tid i din kalender. Når du tilmelder dig, sender vi dig et link. Læs mere om de planlagte webinarer nedenfor og tilmeld dig allerede i dag. Vel mødt!

Næste webinar:

Fertilitet, livsstil og kost

Dato for afholdelse: 14. marts 2024

Tidspunkt: Kl. 20:00 – 21:00

Sted: Online (Link ved tilmelding)

Deltag i dette spændende webinar, hvor vi vil zoome ind på ét af de mest diskuterede områder indenfor sundhed – fertilitet. 

I samarbejde med Fertilitetsklinikken Trianglen inviterer vi dig til at deltage i en informativ og tankevækkende snak om fertilitet og reproduktiv sundhed. Vores eksperter vil guide dig gennem en dybdegående diskussion om de nyeste tendenser, behandlingsmuligheder og forskning inden for fertilitetsområdet. 

Uanset om du selv overvejer at starte en familie, er nysgerrig efter at lære mere om fertilitet, eller ønsker at forstå de videnskabelige og teknologiske fremskridt på området, vil dette webinar give dig viden og indsigt. 

00
Dage
00
Timer
00
Minutter
00
Sekunder
, Webinarer og events

Tilgængelige webinarer

, Webinarer og events

Webinar - Fertilitet, livsstil og kost

Marts, 2024

I dette werbinar vil vi zoome ind på ét af de mest diskuterede områder indenfor sundhed – fertilitet. I samarbejde med Fertilitetsklinikken Trianglen inviterer vi dig til at deltage i en informativ og tankevækkende snak om fertilitet og reproduktiv sundhed. Vores eksperter vil guide dig gennem en dybdegående diskussion om de nyeste tendenser, behandlingsmuligheder og forskning inden for fertilitetsområdet. 

, Webinarer og events

Webinar - Diætetisk behandling af mave-tarm sygdomme og lidelser

Februar, 2024

I dette webinar vil vi rette fokus mod den diætetiske behandling af mave-tarm-sygdomme og relaterede lidelser. Vi, Diætisthuset, vil præsentere en dybdegående undersøgelse af forskellige behandlingsmetoder, der anvendes i vores praksis.

, Webinarer og events

Webinar - Kickstart din vægttabsrejse

Januar, 2024

I dette webinar vil Line Jalk og Marianne Poulsen, Ernæringsekspert hos Nupo, blandt andet fortælle om vores nye samarbejde og vores fælles kombinationsforløb. Din vil få indsigt i, hvorfor og hvordan dette forløb kan være den rigtige løsning for dig, der ønsker at skabe et holdbart vægttab og vaneændringer – én gang for alle. 

, Webinarer og events

Webinar - Hvad betyder tarmen for din sundhed?

November, 2023

I dette webinar vil Ninni Kjær, Vane- og Ernæringsekspert hos Unseen Bio, blandt andet fortælle om vores “anden hjerne”, som mikrobiomet ofte kaldes, samt hvordan du ved hjælpe af en mikrobiom test kan få indsigt i dine personlige tarmbakterier. 

, Webinarer og events

Webinar - psykologiske faktorer og kostindtag.

Oktober, 2023

I dette webinar har vi inviteret Rikke Hecker-Kristensen, Fagspecialist i spiseforstyrrelser, til at udforske de komplekse sammenhænge mellem vores psykologiske tilstand og vores kostindtag.

Vi dykker, blandt andet, ned i forskellige aspekter af forstyrret spisning og det stadie, der forudgår spiseforstyrrelser. 

, Webinarer og events

Webinar - sødestoffer.

September, 2023

I dette webinar får du indblik i nogle af de myter og påstande, der florerer i samfundet vedrørende sødestoffer. Du vil få læring om, hvad sødestoffer er, og hvordan du bør forholde dig til dem i din hverdag.

, Webinarer og events

Webinar omhandlende medicinsk vægttabsbehandling.

August, 2023

I samarbejde med professor og overlæge Filip Krag Knop vil du i dette webinar blive klogere på medicinsk behandling af svær overvægt. Både nu og i fremtiden.