Diætist Huset
Menu

Din vej til en sundere livsstil

Velkommen hos DiætistHuset i Odense

Varigt vægttab og skræddersyet kostplan af klinisk diætist

DiætistHuset i Odense er specialister i at hjælpe dig med at få omlagt dine kostvaner. Det gælder uanset, om du har brug for hjælp til at opnå et vægttab, har mave-tarmgener eller ønsker at optimere dit energiniveau og leve et sundere liv.

Vi lytter til dine behov og sammen laver vi realistiske mål for din livsstilsændring. Vi fokuserer på at give dig nemme og holdbare løsninger der passer netop ind i din hverdag.

Kostplan til vægttab

De bedste forudsætninger for at kostændringer holder i længden er, hvis der ikke er noget mad, som er forbudt. Samtidig er det vigtigt at du ikke skal spise mad du ikke bryder dig om. Vi tager udgangspunkt i den mad du godt kan lide og skræddersyr en kostplan der passer netop til dig og din hverdag.

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længden og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Diætister på klinikken

Ane Bennetsen, Klinisk Diætist

"Jeg brænder for at hjælpe dig til at nå DINE mål. Sundhed handler for mig om livskvalitet, overskud, energi og balance mellem det fysiske og det mentale. Hvordan netop du opnår det, finder vi ud af i fællesskab. Hos mig er der ingen løftede pegefingre, forbudte fødevarer eller fordomme, og jeg støtter dig i DIN proces gennem hverdagens op- og nedture."
- Ane Bennetsen, Klinisk Diætist

Anna Albrektsen, Klinisk Diætist

"I min optik indebærer et sundt og godt liv ikke restriktioner og slankekure. Sundhed handler om mere end kroppens behov, nemlig om at trives og have det godt. Du er eksperten i dit liv, derfor tilrettelægger vi sammen, et forløb der er passer til dine ønsker og behov, så du kan nå dine mål - uden forbud og dårlig samvittighed."
- Anna Albrektsen, Klinisk Diætist

Katrine Jensen, Klinisk Diætist (På barsel)

”Vi har alle forskellige behov - derfor tager jeg udgangspunkt i dine ønsker, så dit mål bliver realistisk og vedvarende. Det handler om mængder og kontekst. Jeg vejleder dig og støtter dig, når det bliver udfordrende. Sammen arbejder vi mod at skabe et godt forhold til mad og krop.”
- Katrine Jensen, Klinisk Diætist (På barsel)

DiætistHuset Odense

Klinikken ligger sammen med psykologklinikkerne. Der er gratis parkering ved Kronprinsensgade, Skt. Knuds gade og Gormsgade og generelt i området deromkring. Her må man parkere i 2 timer.

DiætistHuset Odense

Mageløs 1, 1.tv

5000 Odense

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Kjeld Severinsen

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...