Diætist Huset
Menu

DiætistHuset Odense C

DiætistHuset Odense C

Velkommen hos din diætist i Odense C

Varigt vægttab og skræddersyet kostplan af klinisk diætist

DiætistHuset i Odense er specialister i at hjælpe dig med at få omlagt dine kostvaner. Det gælder uanset, om du har brug for hjælp til at opnå et vægttab, har mave-tarmgener eller ønsker at optimere dit energiniveau og leve et sundere liv.

Vi lytter til dine behov og sammen laver vi realistiske mål for din livsstilsændring. Vi fokuserer på at give dig nemme og holdbare løsninger der passer netop ind i din hverdag.

Kostplan til vægttab

De bedste forudsætninger for at kostændringer holder i længden er, hvis der ikke er noget mad, som er forbudt. Samtidig er det vigtigt at du ikke skal spise mad du ikke bryder dig om. Vi tager udgangspunkt i den mad du godt kan lide og skræddersyr en kostplan der passer netop til dig og din hverdag.

Priser

Priser

I DiætistHuset kan du skræddersy dit forløb, så det passer netop til dig og dit behov. Efter din opstartskonsultation kan du frit vælge mellem vores abonnementer og klippekort.

Se vores priser

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længden og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Diætister på klinikken

Amalie Gommesen, Klinisk Diætist

''Mit motto er ”intet er forbudt – alt med måde” og derfor vil du ikke møde forbudte fødevarer og restriktioner hos mig, men mere at alt kan lade sig gøre ud fra de rette mængder. Du er eksperten i dit liv, og derfor skal vi i fællesskab finde de løsninger, som passer til dig og dine mål, så du opnår det du ønsker med gode vaner, som er holdbare og realistiske.''
- Amalie Gommesen, Klinisk Diætist

Katrine Jensen, Klinisk Diætist

”Vi har alle forskellige behov - derfor tager jeg udgangspunkt i dine ønsker, så dit mål bliver realistisk og vedvarende. Det handler om mængder og kontekst. Jeg vejleder dig og støtter dig, når det bliver udfordrende. Sammen arbejder vi mod at skabe et godt forhold til mad og krop.”
- Katrine Jensen, Klinisk Diætist

DiætistHuset Odense

Gå venligst igennem porten ved Vindegade 99 og benyt indgangen via glaspartiet i baggården, hvor vi deler klinik med ''Aktiv behandling''. Klinikken kan tilgås via få trappetrin. 2 timers gratis parkering ved Føtex Vesterbro.

DiætistHuset Odense

Vindegade 103

5000 Odense

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Kjeld Severinsen

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...