fbpx

Nupo

I vores partnerskab med Nupo har du som klient hos Diætisthuset adgang til produkter, som du med fordel kan benytte i dit forløb.

Very Low-Calorie Diet (VLCD)
Nupo Diet

Very Low-Calorie Diet (VLCD) er en anerkendt diætform, som længe været anvendt inden for ernæring, især for de, der ønsker hurtigt vægttab forud for operationer. I Diætisthuset har vi erfaret, hvordan de synlige resultater som skabes gennem VLCD-diæter, er så stærk en motivationsfaktor, at det tilmed også øger motivation til at arbejde med at ændre vaner. 

Sådan fungerer Nupo Diet
På Nupo Diet oplever du en reducering af dit daglige kalorieindtag, hvilket vil kickstarte din rejse mod et vægttab. Ved at mindske dit kalorieindtag vil din krop tvinges til at forbrænde sine fedtdepoter som den primære energikilde, hvilket vil fremskynde dine resultater. 

Nupo Diet indeholder alle de essentielle vitaminer, proteiner, fibre og mineraler, som sikrer, at dine ernæringsbehov dækkes, så du kan nå dine mål uden at gå på kompromis med ernæringen

En TDR (Total Diet Replacement), også kendt som en VLCD (Very Low Calorie Diet) er en kostplan, der begrænser dit daglige kalorieindtag.

  • 800 kcal - Den hurtige og effektive

Infoboks

Nupo Care+ Premium Fibre

Premium Fibre er baseret på guarbønner og er den den perfekte kilde til at øge dit fiberindtag og forbedre din fordøjelse.

Dette produkt er 100% klart, letopløseligt pulver uden smag og duft. Det gør det yderst velegnet til alle typer af drikke og fødevarer og kan nemt integreres i din daglige kostrutine.

  • IBS-fibertilskud.
  • Plantebaseret kostfiber, der opløses i vand.
  • Velegnet til en Low FODMAP-diæt.
  • Laktose- og glutenfri.
  • Smagsneutral.

Delvist hydrolyseret guargummi* (Cyamopsis tetragonoloba). *PHGG (Sunfiber®).

Kosttilskud indeholdende 100% klare vandopløselige kostfibre af guarbønne i pulverformat. Neutral i smag.

Anbefalet daglig dosis:

1 spiskeske med top (5g) om dagen opløst i mindst 200ml vand eller anden væske.

Brugsanvisning:

Rør rundt og lad blandingen stå et stykke tid, så fibrene kan opløses helt. Det kan opløses i både kolde og varme drikke, undtagen kulsyreholdige drikke. Produktet opløses godt i alle drikkevarer og er smagløst.

NæringsindholdPr. daglig dosis - 5g (%RI*)
Kostfibre (fra guarbønner) (g)4.4