Diætist Huset
Menu

Velkommen hos din diætist i Assens

Er du træt af modstridende udtalelser om sundhed? Hemmeligheden bag en succesfuld kostomlægning er at droppe fanatiske slankekure og restriktive leveregler.


Her i DiætistHuset er det dig som er i centrum. Vores kostvejledning tager altid udgangspunkt i dit liv og dine behov. Vi vejleder dig i, at finde den rigtige balance i forhold til kostsammensætning og portionsstørrelser og du bliver præsenteret for den nyeste viden inden for kost og ernæring. Vi sælger ikke en ny slankekur men guider dig til en sundere livsstil som også holder på sigt.

Vores holdning til vægttab er, at alt er tilladt at spise, men det handler om mængder.  På den måde opnår du det bedste og mest holdbare resultat. Ønsker du kostvejledning i forbindelse med en specifik sygdom eller allergi, kan der naturligvis være tilfælde, hvor der er specielle fødevarer som vi ikke anbefaler dig at spise.

Rammerne for dig og din nye sunde livsstil skaber vi i fællesskab med enkle og effektive redskaber. Vi ved, hvad der skal til for at opnå en bedre livsstil og et sundere liv.


Vi glæder os til at se dig!

 

Priser

Priser

I DiætistHuset kan du skræddersy dit forløb, så det passer netop til dig og dit behov. Efter din opstartskonsultation kan du frit vælge mellem vores abonnementer og klippekort.

Se vores priser

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længden og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Diætist på klinikken

Louise Blaabjerg, Klinisk Diætist (på barsel)

“Vi er alle forskellige – det handler om at skabe en sund sjæl i et sundt legeme”
- Louise Blaabjerg, Klinisk Diætist (på barsel)

DiætistHuset i Assens

Klinikken ligger på campingpladsen i Assens - henvend dig i receptionen. Der er parkering tilknyttet hertil.

DiætistHuset Assens

Næsvej 15

5610 Assens

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Kjeld Severinsen

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...