fbpx

Diætisthuset og Nupo indgår nyt samarbejde

Med vores kombinationsforløb kan vi sammen skabe et vedvarende og holdbart vægttab og resultater – én gang for alle.

Nupo x VaneSund®

Hos Diætisthuset er vi glade for, at vi har indgået et samarbejde med Nupo, som gør det muligt for os, at tilbyde vores klienter et alternativ til vores eksisterende vægttabsforløb, gennem Nupo x VaneSund®- kombinationsbehandling.

Ved at indgå i et personligt VaneSund® forløb med individuelle vejledninger samt en tilrettelagt Nupo diæt vil du formå at kickstarte dit vægttab og efterfølgende være i stand til at skabe holdbare, vedvarende og sunde vaneændringer samt resultater

Med dette samarbejde mellem Diætisthuset og Nupo får du adgang til ekspertise inden for kostrådgivning, sundhed og ernæring samt kvalitesprodukter fra Nupo. I dette kombinationsforløb vil du få professionel ekspertise og vejledning med fuldkost- og måltidserstatninger, hvilket kan hjælpe enkeltpersoner med at opnå deres mål på en holdbar og effektiv måde – én gang for alle. 

“Kombinationsbehandlingen med Nupo og VaneSund®-metoden er udarbejdet til vægttabsklienter, som ønsker at kickstarte sit vægttab ved hjælp af en Nupo-diæt og samtidig vil opnå vedvarende vaneændringer.​”

Nupo-diæten

Nupo og Diætisthuset vægttab, Nupo x VaneSund

Du kan læse mere om kombinationsforløbet med Nupo lige her.

VaneSund®

Very Low-Calorie Diets (VLCD)

Very Low-Calorie Diets (VLCD) er en anerkendt diætform, som længe været anvendt inden for ernæring, især for de, der ønsker hurtigt vægttab forud for operationer. I Diætisthuset har vi erfaret, hvordan de synlige resultater som skabes gennem VLCD-diæter, er så stærk en motivationsfaktor, at det tilmed også øger motivation til at arbejde med at ændre vaner. 

Derfor har vi i samarbejde med Nupo udviklet en kombinationsbehandling, der integrerer fordelene ved VLCD og de dybdegående fordele ved at arbejde med vaner gennem VaneSund®-metoden. I et kombinationsforløb vil du formå at kickstarte dit vægttab og efterfølgende være i stand til at skabe vedvarende og sunde vaneændringer, hvilket kan hjælpe enkeltpersoner med at opnå deres mål på en holdbar og effektiv måde – én gang for alle. 

Kombinationsbehandlingen er, ligesom VaneSund®-metoden, et forløb på 15 trin, men hvor man de første 8 uger af forløbet vil følge en Nupo-diæt, som er en Very Low Calorie Diet (VLCD). Når det netop er begrebet ”kombinationsbehandling”, der anvendes, er det fordi, det er essentielt for behandlingen i Diætisthusets regi, at man også arbejder aktivt med sine vaner både under og efter den fase, der inkluderer VLCD.

Hvad får jeg ud af Nupo x VaneSund® kombinationsforløb?

Kombinationsforløbet mellem Diætisthuset og Nupo vil som udgangspunkt vare i 17 uger, hvor du i de første 8 uger vil være på en Nupo diæt samtidig med, at du er tilknyttet til en personlig diætist. Efter de 8 uger vil din diætist støtte dig i overgangen tilbage til almindelig mad, ved at lave en personlig kostplan. Under hele forløbet vil diætisten stå klar med vejledning, sparring, tips, tricks og den viden du har brug for, for at skabe de resultater, som du har sat dig for. Herunder:

Motivation

Midlerne til at kickstarte dit vægttab og øge din motivation for at skabe resultater

Læring

Læring om hvordan dine vaner påvirker din livsstil samt hvordan dine tanker og følelser påvirker din adfærd

Målsætning

Hjælp til at sætte realistiske mål og en konkret plan for, hvordan du planlægger vejen dertil.

Teknikker

Simple og effektive redskaber og teknikker, som du kan bruge til at skabe nye og vedvarende vaner.

Redskaber

Redskaber til, at du én gang for alle opnår livslang sundhed og livskvalitet.

Indhold

Nupo og Diætisthuset vægttab, Nupo x VaneSund

Fordele og ulemper ved kombinationsbehandlingen

Fordele

Mulighed for at opnå:

Ulemper

Risiko for at opleve:

Vil du starte i kombinationsforløb og opnå et holdbart og vedvarende vægttab?

Eksklusionskriterier: Graviditet, eller man planlægger at blive gravid indenfor de næste 6 mdr. Amning. Tidligere eller nuværende spiseforstyrrelse eller forstyrret forhold til mad. Alvorlig sygdom f.eks. aktiv cancer, stroke, leversygdom mv.

Vær desuden opmærksom hvis du får medicin for diabetes eller forhøjet blodtryk. I så fald anbefales det, at du henvender dig til egen læge med henblik på at tjekket op på, om dosis på medicinen skal ændres.

Hvad koster Nupo x VaneSund® kombinationsbehandlingen?

Opstart

Abonnement
1640 kr.
  • 4 konsultationer pr. mdr.
  • Ingen binding
  • Gælder online og klinik
  • Vane coaching
  • Kostvejledning
  • Fast lav pris

Personlig diæt plan

Du kan vælge mellem et bredt udvalg af Nupos forskellige Diet produkter, som er særligt udviklet til at erstatte en fuld dagskost. Du kan sammensætte de  18 forskellige varianter lige som du har lyst til, og du vil løbende have mulighed for at skifte ud i dine produkter så vi sikrer, at du har en positiv oplevelse.

Nupo og Diætisthuset vægttab, Nupo x VaneSund
Nupo og Diætisthuset vægttab, Nupo x VaneSund

GO'NUPO podcast

Lyt til podcasten her:

Nupo og Diætisthuset vægttab, Nupo x VaneSund

Forsat i tvivl?

Book en 15 min. gratis indledende samtale
med en diætist