DiætistHuset Herlev

Velkommen hos din diætist i Herlev

Er du træt af kronisk dårlig samvittighed og har svært i at finde rundt i hvad du må, og ikke må spise? Har du prøvet diverse slankekure hvorefter at have taget det hele på igen? Eller kan du simpelthen ikke finde ud af hvorfor du konstant går rundt og er så oppustet?

I Diætisthuset i Herlev er vi specialister når det kommer til kostvejledning. Din diætist skræddersyr din forløb og tager udgangspunkt i dine specifikke behov og ønsker. Gennem coaching og kostvejlending får du hjælp til at opnå det vægttab du ønsker og fastholde din motivation igennem hele forløbet.

På klinikken vejleder vi omring alle livsstilssygdomme og kostproblematikker. Så har du PCO/PCOS, irriteret tyktarm, allergi eller andet kan du trygt kontakte os, så skal vi nok hjælpe dig. 

Book din tid allerede i dag!

Priser

Priser

I DiætistHuset kan du skræddersy dit forløb, så det passer netop til dig og dit behov. Efter din opstartskonsultation kan du frit vælge mellem vores abonnementer og klippekort.

Se vores priser

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længden og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Diætist på klinikken

Karina Frank Jensen, Klinisk diætist

"Hvem siger at det skal være trist at leve sundt? Sundhed kan være mange ting og er ikke nødvendigvis fravær af sygdom eller størrelsen på ens kropsform. Sundhed er en proces og din sundhed er individuel. I et samarbejde forsøger vi, at finde ud af hvilke mål og drømme du har for at opnå din sundhed og hvilken vej vi skal gå for at opnå disse. I vores samarbejde er alt tilladt, men med måde og i et kompromis hvor din hverdag og livskvalitet høres. Jeg glæder mig til at samarbejdet starter"
- Karina Frank Jensen, Klinisk diætist

DiætistHuset Herlev

Klinikken ligger på 1. sal til venstre og kan tilgås via elevator. Gratis parkering på parkeringsplads bag ved bygningen, der nu kan tilgås via Hyrdindestien, 2730 Herlev pga. vejarbejde.

DiætistHuset Herlev

Herlev ringvej 2C

2730 Herlev

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Kjeld Severinsen

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...