fbpx

Book en tid online

Find og book ledige tider til både opstart eller opfølgende konsultationer i Diætisthusets onlineklinik her på siden. Du skal vælge “Opret bruger” nedenfor, hvis du er ny klient og endnu ikke har gennemført en opstartskonsultation. 

Find ledige tider

I vores bookingmodul finder du nemt ledige tider i Onlineklinikken, der passer din kalender – uanset om du er hjemme eller på farten. 

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 51951012, hvis du har spørgsmål inden opstart af forløb eller ønsker hjælp til at booking af tid. Vi har åbent alle hverdage i tidsrummet 08:00-12:00 & 12:30-16:00.

Eksisterende klient

Er du eksisterende klient kan du her booke tid til næste samtale eller ændre eksisterende bookinger

Ny klient

Se ledige tider og book en opstartskonsultation i Diætisthusets onlineklinik ved at oprette bruger

, Onlineklinikken – Booking

”Jeg havde en idé om at jeg gerne ville tabe mig, men jeg vidste ikke helt hvordan. Først så jeg på højskoleophold, men så faldt jeg over, at Diætisthuset var billigere. Så det prøvede jeg i stedet for – og det virkede rigtigt godt. Det var lidt af et wake-up call der gjorde, at jeg tog initiativet. Jeg var ved lægen og han sagde ikke ”hvis du får diabetes”, han sagde ”når du får diabetes” – det gider jeg ikke have. Her er det ligesom at gå til lægen, bare bedre. De kan hjælpe dig med at nå de mål du gerne vil.”

Frederik Jensby

Vægttab på 51 kg. med Diætisthuset

Fortsat i tvivl?

Få 15 min. gratis indledende samtale