fbpx

Din diætist i Vejle

Diætisthuset Vejle
Sjællandsgade 23 B
7100 Vejle
Tlf. 51 95 10 12 (kundeservice)
Mail: info@diaetisthuset.dk

Dine diætister

vejle, Vejle

“Sammen bryder vi de dårlige vaner og skaber nye gode vaner, så vi finder din vej til sundhed, balance og velvære, der passer ind i din hverdag og dit liv. Jeg vil vejlede og guide dig gennem de udfordringer, der undervejs opstår.”

Stine Vinum

Klinisk Diætist
vejle, Vejle
Barsel

”For mig er sundhed ikke strikse regler og frustrerende slankekure, men en livsstil hvor mad og krop harmonerer uden at gå på kompromis med velvære og livskvalitet. Sammen kan vi definere hvad sundhed er for dig. Så vi i fællesskab kan lave en plan, hvor du kan opnå DINE mål og ønsker. Jeg vejleder dig og er din støtte også når udfordringerne opstår.”

Ditte Haahr

Klinisk diætist
vejle, Vejle
Barsel

”Sundhed handler i min optik også om andet end blot at spise sundt. Sundhed er bl.a. også dét, at være psykisk velbefindende, og jeg tror derfor ikke på forbud, løftede pegefingre og restriktioner. Intet er forbudt – det hele handler om mængder og kontekst. Jeg glæder mig til, at vi sammen finder den løsning, der passer til lige netop dig og dine behov.”

Nanna Bøtcher

Klinisk diætist

Information om klinikken

Klinikken befinder sig på stueplan og kan tilgås via hovedindgangen ved Fysio DK og egen indgang til DiætistHuset. 3 timers gratis parkering (med p-skive) foran klinikken.