DiætistHuset Vejle

Velkommen hos din diætist i Vejle

Her i DiætistHuset er det dig som er i centrum. Vi sælger ikke en ny slankekur men hjælper dig til en sundere livsstil som holder i længden.

De bedste forudsætninger for at kostændringer holder i længden er, hvis der ikke er noget mad, som er forbudt. Samtidig er det vigtigt at du ikke skal spise mad du ikke bryder dig om.

Vi tager udgangspunkt i den mad du godt kan lide og skræddersyr en kostplan der passer netop til dig og din hverdag.

Priser

Priser

I DiætistHuset kan du skræddersy dit forløb, så det passer netop til dig og dit behov. Efter din opstartskonsultation kan du frit vælge mellem vores abonnementer og klippekort.

Se vores priser

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længden og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Diætister på klinikken

Nanna Bøtcher, Klinisk Diætist

''Sundhed handler i min optik også om andet end blot at spise sundt. Sundhed er bl.a. også dét, at være psykisk velbefindende, og jeg tror derfor ikke på forbud, løftede pegefingre og restriktioner. Intet er forbudt - det hele handler om mængder og kontekst. Jeg glæder mig til, at vi sammen finder den løsning, der passer til lige netop dig og dine behov.''
- Nanna Bøtcher, Klinisk Diætist

Ditte Haahr, Klinisk Diætist

”For mig er sundhed ikke strikse regler og frustrerende slankekure, men en livsstil hvor mad og krop harmonerer uden at gå på kompromis med velvære og livskvalitet. Sammen kan vi definere hvad sundhed er for dig. Så vi i fællesskab kan lave en plan, hvor du kan opnå DINE mål og ønsker. Jeg vejleder dig og er din støtte også når udfordringerne opstår.”
- Ditte Haahr, Klinisk Diætist

DiætistHuset Vejle

Klinikken befinder sig på stueplan og kan tilgås via hovedindgangen ved Fysio DK og egen indgang til DiætistHuset. 3 timers gratis parkering (med p-skive) foran klinikken.

DiætistHuset Vejle

Sjællandsgade 23 a

7100 Vejle

Det siger kunderne

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Kjeld Severinsen

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...