fbpx

Webinar: Diætetisk behandling af mave-tarm sygdomme og lidelser.

Mere end hver femte af os døjer med tarmproblemer.

I dette webinar vil vi rette fokus mod den diætetiske behandling af mave-tarm-sygdomme og relaterede lidelser. Vi, Diætisthuset, vil præsentere en dybdegående undersøgelse af forskellige behandlingsmetoder, der anvendes i vores praksis.

Vores formål er at give dig en forståelse for, hvorfor disse behandlingsmetoder potentielt kan have en positiv indvirkning på din individuelle situation og dit liv. Vi stræber efter at gøre oplægget så praksisnært som muligt, idet vi deler vores erfaringer og viden, og understreger vores holdning om, at ingen bør stå alene med mave-tarm relaterede udfordringer.

På dette webinar lærer du mere om:

  • Har kosten en betydning for mine symptomer?
  • Hvordan navigerer jeg i diætanbefalinger på nettet?
  • Findes der en standardiseret diæt, der virker for alle?
  • Hvorfor skulle man opsøge en klinisk diætist, hvis alle guldkornene deles i dette webinar

Vi vil også undersøge og afværge nogle af de myter og misforståelser, der omgiver dette emne, hvilket potentielt kan ændre din opfattelse af behandlingsmuligheder.

Hvis du finder ovenstående relevant og spændende, opfordrer vi dig til at tilmelde dig vores webinar. Det vil blive faciliteret som en dialog mellem Diætist & Cand. Scient. Magnus Grønhøj og Pba. I Ernæring & Sundhed Line Jalk samt alle deltagere, der kunne være interesserede denne dag.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til en informativ og engagerende diskussion om effektive diætetiske behandlinger for mave-tarm-sygdomme og lidelser.

, Webinar – Diaetetisk behandling af mave-tarm lidelser

Speakers

, Webinar – Diaetetisk behandling af mave-tarm lidelser

Magnus Grønhøj

Klinisk Diætist, Diætisthuset

Magnus har i sin stilling som Klinisk Diætist hos Diætisthuset og uddannelse en stor praktisk og teoretisk forståelse for ernæring, sundhed og står ofte overfor udfordringer og spørgsmål relateret til mave-tarm problemer og udfordringer.

, Webinar – Diaetetisk behandling af mave-tarm lidelser

Line Jalk

Pba. i Ernæring og sundhed, Diætisthuset

Line har gennem sit virke i Diætisthuset og sit studie en stor indsigt i en bred vifte af forskellige ernæringsrelaterede problemstillinger, som vi står overfor og møder i vores hverdag.