fbpx

Webinar omhandlende medicinsk vægttab.

Er vægttabsmedicin det nye sort? 

Du har formentlig, enten i nyhederne, på arbejde eller blandt familie og venner, hørt om det nye vægttabsmedicin. Men hvad er det egentligt så mange mennesker går og sprøjter ind i huden, som hjælper dem til et vægttab? 

Hør med i dette webinar, hvor professor og overlæge Filip Krag Knop giver dig et spændende indblik i, hvordan et medicinsk vægttab fungerer, hvorfor det er så attraktivt for en stor del af befolkningen, og hvordan fremtiden inden for medicinsk vægttab og behandling af svær overvægt ser ud.

På dette webinar lærer du mere om:

  • Danskernes generelle sundhed: Vi tager en gennemgang af statistik omhandlende danskernes generelle sundhed. 

  • Danskernes kostvaner: Vi dykker ned i danskernes kostvaner og går i dybden med hvordan usunde kostmønstre af WHO estimeres til at være skyld i 30% af alle nyopståede kræfttilfælde.

  • Hvorfor bliver mennesker overvægtige? Gennemgang af de primære årsager til, at flere og flere bliver overvægtige.

  • Problemstillinger forbundet med svær overvægt: Vi kigger på nogle af de primære problemstillinger der er ved overvægt. Der bliver dykket ned i de fysiske problemstillinger, psykologiske problemstillinger og sexuelle problemstillinger.

  • Nuværende farmakologiske muligheder i danmark: Vi gennemgår og sammenligner de muligheder, som der er tilgængelige. Du vil få indsigt i deres vægttabseffekt og de bivirkninger, der er forbundet ved mulighederne.

  • Fremtiden? Det kan, som altid, være svært at spå om fremtiden. Vi tager her et kig på udviklingen på området og ser blandt andet på nye præparater og nye metoder omhandlende medicinsk vægttab.

  • Diætistens rolle: Din evne til at skabe en livsstilsændring og få inkorporeret nye kostvaner vil kraftigt afspejle dit vægttab på lang sigt. Vi kommer ind på hvorfor og hvornår det giver mening, at henvende sig til en diætist i dit forløb. 
, webinar medicinsk vægttab

Speakers

, webinar medicinsk vægttab

Filip Krag Knop

Professor og overlæge

Filip har igennem sit virke som professor, overlæge og forskningsleder på Center for Klinisk Metabolisk Forsinkring, Gentofte Hospital, en større viden og erfaring når det kommer til vægttab, end de fleste kan prale af. Hans unikke indsigter vil bidrage med viden og indsigt i et omskifteligt og evigt udviklende område, som vægttabshandling er.

, webinar medicinsk vægttab

Lars Petersen

Adm. direktør, Diætisthuset

Lars har, qua sit virke som administrerende direktør hos Diætisthuset, en unik indsigt i danskernes sundhed og kostvaner. Han vil bidrage med indsigt i nogle af de mange problemstillinger, som overvægt bringer med sig. Derudover vil han give en gennemgang af, hvad vi hos Diætisthuset kan hjælpe dig med, hvis du har et ønske om en livsstilsændring.