fbpx

Webinar omhandlende: Psykologiske faktorer og kostindtag.

I dette webinar har vi inviteret Rikke Hecker-Kristensen, Fagspecialist i spiseforstyrrelser, til at udforske de komplekse sammenhænge mellem vores psykologiske tilstand og vores kostindtag.

Vi dykker ned i forskellige aspekter af forstyrret spisning og det stadie, der forudgår spiseforstyrrelser. Vi undersøger også, hvordan tanker om mad kan påvirke vores liv og vores helbred negativt.

På dette webinar lærer du mere om:

  • Hvordan vores madvaner dannes: Vi tager en gennemgang af nogle af de faktorer der har størst indflydelse på vores madvaner. Herunder vores opvækst, kultur og samfundets påvirkning.

  • Forhold til mad over tid: Vi dykker ned i danskernes kostvaner og går i dybden med hvordan vores forhold til mad og vores kost udvikler sig over tid.

  • Vores tanker og følelser i relation til vores kost: Vi undersøger disse påvirker vores selvbillede og kropsopfattelse samt hvordan vores kost kan påvirkes heraf. 

  • Psykologiske faktorer: Vi udforsker hvordan de spiller en rolle i, hvordan vi ser os selv og vores kroppe. Vi vil diskutere metoder til at håndtere disse udfordringer.

  • Forståelse af de psykologiske aspekter af kostindtag: Vi ser nærmere på sammenhængen og kigger på konkrete redskaber til at forebygge og tackle eventuelle problemer.

  • Konkrete skridt til fremgang: Vi diskuterer nogle af de konkrete skridt man kan tage, hvis man har et ønske om at opnå en sundere balance mellem sind og kost.
, Webinar psykologiske faktorer og kostindtag

Speakers

, Webinar psykologiske faktorer og kostindtag

Rikke Heckler-Kristensen

Fagspecialist i spiseforstyrrelser, Marselisborg

Rikke er ekstern speaker i dette webinar og er udvalgt til at holde oplægget grundet hendes store ekspertise og virke som fagspecialist indenfor spiseforstyrrelser. Rikker bidrager med vigtig viden og sætter spot på et af de mest relevante og vigtige emner, som spiseforstyrrelser og de psykologiske faktorer er.

, Webinar psykologiske faktorer og kostindtag

Line Jalk

Pba. i Ernæring og sundhed, Diætisthuset

Line har gennem sit virke i Diætisthuset og sit studie en stor indsigt i en bred vifte af forskellige ernæringsrelaterede problemstillinger, som vi står overfor og mødes i vores hverdag.