fbpx

Webinar omhandlende sødestoffer.

I en verden fyldt med information om kost og ernæring kan det være svært at adskille fakta fra myter, især når det kommer til sødestoffer. Derfor inviterer vi dig til vores spændende webinar, hvor vi går i dybden med emnet sødestoffer og afklarer de mest almindelige misforståelser og spørgsmål som vores diætister støder på i hverdagen og i deres arbejde.

På dette webinar lærer du mere om:

  • Myter og Fakta: Vi tager fat på de mest udbredte myter og påstande om sødestoffer og fortæller om, hvad der er fup og hvad der er videnskabeligt bekræftet fakta.

  • Forklaring af sødestoffer: Få en grundig forståelse af, hvad sødestoffer egentlig er og hvordan de fungerer.

  • Sødestoffer i din hverdag: Vores erfarne diætist Magnus vil dele praktiske råd om, hvordan du kan og bør forholde dig til sødestoffer i hverdagen og i din kost.

  • Anbefalinger fra Diætisthuset: Hos Diætisthuset har vi en evidensbaseret praksis, hvorfor vi lægger os på linje med diverse sundhedsorganer. Hør, hvordan vi anbefaler brugen af sødestoffer. 

  • Anbefalinger fra WHO: Vi gennemgår de nye retningslinjer, som WHO tidligere i år har fastlagt vedrørende sødestoffer og diskutere, hvordan de kan vejlede os i vores kostvaner. 
, webinar sødestoffer

Speaker

, webinar sødestoffer

Magnus Grønhøj

Klinisk Diætist & Cand. Scient i Klinisk Ernæring

Magnus har qua sin stilling som Klinisk Diætist hos Diætisthuset og uddannelse en stor praktisk og teoretisk forståelse for ernæring og står ofte overfor udfordringer og spørgsmål relateret til sødestoffer.