fbpx

Webinar: Kickstart din vægttabsrejse og opnå vedvarende vaneændringer med Diætisthuset og Nupo

I dette webinar vil du blive klogere på, hvorfor og hvordan et kombinationsforløb med Diætisthuset og Nupo kan være den rigtige løsning for dig, der ønsker at skabe et holdbart og vedvarende vægttab. 

Sammen med Marianne Poulsen, Ernæringsekspert fra Nupo, vil du som deltager få viden om, hvordan Nupo-produkter fungerer i praksis.

Fordelene ved at kombinationsforløb mellem Diætisthuset og Nupo er mange, men en af de vigtigste ting er, at du får mulighed for at kombinere en effektiv nupo-diæt med en diætist, der er personlig tilknyttet til dig og dit forløb. På forløbet modtager du dine Nupo produkter og gennemgår samtidig Diætisthusets VaneSund® metode, så du kan få skabt nye og holdbare vaner, som vil understøtte dit vægttab. 

På dette webinar lærer du mere om:

 • Hvem er Diætisthuset?
  Hvordan vi hos Diætisthuset kan facilitere og støtte op omkring dit vægttab. Du vil få indblik i, hvordan vi arbejder og hvordan vores forløb fungerer. 
 • Hvad får du ud af kombinationsforløbet? 
  Du vil blive klogere på, hvordan et kombinationsforløb kan sammensættes til dig samt hvordan kombinationen af et diætistforløb og en Nupo-diæt kan skabe resultater, som er vedvarende.
 • Hvad er Nupo?
  Marianne Poulsen vil fortælle historien om Nupo. Her kan du få et indblik i virksomheden samt en gennemgang af deres nyeste produkter, metoder og udviklingen på området. Derudover vil der være en gennemgang af, hvordan Nupo-produkter fungerer i praksis. 
 • Pernilles erfaringer med Nupo
  Pernille Plougstrup, Faglig Teamleder hos Diætisthuset, vil fortælle om sine erfaringer med Nupo-diæten, som hun selv har været på. Hun vil komme med hendes anbefalinger samt tips og tricks til, hvordan du kan tilpasse diæten til dig og dine behov.
 • VaneSund®
  Du vil få et overblik og en gennemgang af vores egen VaneSund® metode, som vi har udarbejdet til at hjælpe dig med at komme i mål med dit vægttab – én gang for alle. 
, Webinar – Kickstart dit vægttabsforløb med Diætisthuset og Nupo

Speakers

, Webinar – Kickstart dit vægttabsforløb med Diætisthuset og Nupo

Marianne Poulsen

Ernæringsekspert, Nupo

Marianne vil i webinaret bidrage med sin ekspertviden omkring Nupo og deres produkter. Hun vil blandt andet gennemgå de forskellige muligheder du har og give en forklaring på, hvorfor og hvordan en Nupo diæt kan være det rigtige for dig, der ønsker at skabe et effektivt vægttab.

, Webinar – Kickstart dit vægttabsforløb med Diætisthuset og Nupo

Line Jalk

Pba. i Ernæring og sundhed, Diætisthuset

Line har gennem sit virke i Diætisthuset og sit studie en stor indsigt i en bred vifte af forskellige ernæringsrelaterede problemstillinger, som vi står overfor og møder i vores hverdag. Line vil i webinaret bidrage med viden og konkretisering af, hvordan vores VaneSund® metode indgår i forløb.