Diætist Huset
Menu

Din vej til et sundere liv

Velkommen hos diætisterne i Kolding

Her får du personlige råd og vejledning til en kostomlægning med dokumenteret effekt.

Vores mission er, at mad skal smage godt, at hele familien skal kunne spise med, og at du skal kunne tage i byen uden at medbringe din egen madpakke.
Vi tilbyder blandt andet vejledning i vægttab, irritabel tyktarm og PCO/PCOS. Vores diætister har autorisation fra Sundhedsstyrelsen og er specialuddannede til at yde kostvejledning omkring sammenhængen mellem mad, sundhed og sygdom. Vi kan derfor skræddersy en kostplan, der passer lige til dig og som derfor er nem at følge.

Vi glæder os til at se dig i klinikken.

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længden og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Diætister på klinikken

Karina Frank Jensen, Klinisk diætist

"Hvem siger at det skal være trist at leve sundt? Sundhed kan være mange ting og er ikke nødvendigvis fravær af sygdom eller størrelsen på ens kropsform. Sundhed er en proces og din sundhed er individuel. I et samarbejde forsøger vi, at finde ud af hvilke mål og drømme du har for at opnå din sundhed og hvilken vej vi skal gå for at opnå disse. I vores samarbejde er alt tilladt, men med måde og i et kompromis hvor din hverdag og livskvalitet høres. Jeg glæder mig til at samarbejdet starter"
- Karina Frank Jensen, Klinisk diætist

Maja Hygum Jepsen, Klinisk Diætist

Din livskvalitet og livssituation er i fokus og vægtes højt, når du starter et samarbejde med mig. Du er eksperten i dit eget liv, og derfor vil vi i fællesskab udarbejde en realistisk plan, der bliver tilpasset dig og dine behov. Der findes ikke én stringent vej til det "gode og sunde" liv - nej det er en balance, som vi finder sammen. Jeg vil guide og støtte dig, når det går godt, men vigtigst af alt når der opstår udfordringer.
- Maja Hygum Jepsen, Klinisk Diætist

DiætistHuset Kolding

Klinikken ligger i kontorhuset Mercur

DiætistHuset Kolding

Haderslevvej 36

6000 Kolding

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...