Diætist Huset
Menu

Din vej til en sundere liv

Velkommen hos DiætistHuset på Amager

Skal man undgå kulhydrater hvis man vil tabe sig? Hvor meget skal man egentlig spise på en dag? Kan jeg spise noget som sætter gang i min forbrænding? Måske har du prøve flere gange at ændre på dine kostvaner men ikke fået de resultater du ønskede. Vi bliver dagligt bombarderet fra aviser og tv med hvad der er sundt og hvad der ikke er. Men det kan være rigtig svært at finde rundt i de ofte modstridende budskaber man hører.

Her i DiætistHuset på Amager står vores dygtige diætist klar til at hjælpe dig. Vores behandlingsform og vejledningsprincipper bygger på de nyeste forskningsresultater indenfor sundhed og ernæring. Når du kommer og får kostvejledning her, så tager vi udgangspunkt i din hverdag og dit liv. At være sund kan defineres på mange måder, så derfor er det nødvendigvis ikke samme diæt alle skal spise.

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længen og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Læs mere om vores forløb og kostplaner

Ansatte på klinikken

“Spis for at leve, men lev ikke for at spise. Lad mig hjælpe dig med at nå dit mål, med at spise rigtig og leve sundt.”
- Dorthe Jürs, Klinisk diætist

"Sundhed og livskvalitet går hånd i hånd. Jeg kan hjælpe dig gennem både opture og udfordringer til at nå lige præcis dit mål - uden restriktioner. Jeg tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov, så en livsstilsændring føles naturligt og overskueligt"
- Line Jalk, Professionsbachelor i ernæring og sundhed

DiætistHuset Amager

Klinikken ligger i Kastrup Sundhedscenter sammen med fysioterapeutklinikken “Fysiq”, som tilbyder fysioterapi, idrætsklinik og fitnesscenter.

DiætistHuset Amager

Kamillievej 4, 2770 Kastrup

2770 Amager

Kundeudtalelser

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Christina

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 5195 1012 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...