Diætist Huset
Menu

En diætist hjælper med
holdbare løsninger

Personlig kostplan

Hos DiætistHuset udarbejder vi en personlig kostplan, der passer til dig og dit liv.

En ting er at man ved, hvad der er sundt og usundt, men hvor meget skal man spise af de enkelte ting, for at få de rette mængder af fedt, protein og kulhydrat? Hvis man f.eks. spiser 1 grovbolle med ost til morgenmad, 2 skiver rugbrød med pålæg til frokost, hvor meget skal man så spise til de andre måltider, hvis man gerne vil tabe sig?

 

Skræddersyet kostplan

Hvis en kostplan skal holde i længden, skal det mad der står på planen også være noget, som du godt kan lide at spise. Selvom det er sundt at drikke f.eks. broccolismoothie, er det ikke sikkert, at det lige er det, du ønsker at starte din dag med hver morgen. Derfor skræddersyr vi en personlig kostplan til dig, som indeholder mad, som du synes om og som passer ind i din hverdag.

Ved første konsultation, bruger vi tid på at tale med dig om dine madvaner, dine livretter, udfordringer, ressourcer og mål. Ud fra samtalen, din vægt og dit aktivitetsniveau udarbejder vi en næringsberegnet kostplan, der sikrer, at du når dit mål uden afsavn og sult. Samtidig sørger vi for, at du er dækket ind med vitaminer, mineraler og næringsstoffer.

 

Nem og overskuelig kostplan

At få lagt en kostplan betyder ikke, at du skal til at lave helt nye retter til aftensmad eller ikke må spise rugbrød eller varm mad i kantinen på arbejdet. På kostplanen fremgår det meget du kan spise af de forskellige ting, som du plejer, og de ting vi har aftalt til måltiderne. Du kan stadigvæk selv vælge hvilke retter, du vil lave til aftensmad.

Vi sørger for, at du får en nem og overskuelig kostplan, hvor du stadigvæk kan spise sammen med din familie, uden at skulle lave flere forskellige retter til aftensmad.

I kostplanen tages der højde for, hvis der er bestemte madvarer, du ikke kan lide eller tåler pga. allergi eller intolerance. Så du kan være sikker på, at den mad der står i kostplanen, også er mad du godt kan lide.

 

DiætistHusets filosofi når det gælder kostplaner

- Hvis dine kostændringer skal holde i længden, duer det ikke, at noget mad er forbudt.

- Der skal også være plads til, at du kan spise sammen med andre, uden at være skulle tage din egen mad med.

- Vi tager derfor udgangspunkt i dine madvaner, når vi laver din kostplan.

- Selvom du gerne vil tabe dig, kan der stadigvæk godt laves plads til fristelser i din kostplan, f.eks. et glas vin eller et stykke  chokolade. Det handler om balance.

I en travl hverdag kan det tit være svært at finde den fornødne tid til at handle ind og lave mad. Sundtakeaway bliver sund mad faktisk den lette løsning i en travl hverdag.  Sundtakeaway er en løsning på dette problem.

De leverer færdiglavet, sund mad lige til din hoveddør. Det eneste du skal gøre er at opvarme den. 

Ved at købe din mad hos Sundtakeaway, vil det være minimalt hvad du selv skal bruge af tid på madlavning og indkøb.

Der er ”levering til døren” i hele Danmark. Hermed kan du i en travl hverdag, spare tid og samtidig få en mulighed for en varieret, velsmagende kost, inspireret af de nordiske næringsstofanbefalinger anbefalinger. 

De har forskellige pakker, fælles for dem alle er at de indeholder aftensmad. 

 

Konceptet

Sundtakeaway er måltidskasser lige til døren. De leverer mad ud, to gange om ugen til tre dage af gangen. Du kan derfor vælge om du vil have mad til tre eller seks dage om ugen.

Ligeledes kan du vælge, om du bare vil bestille for en uge af gangen, eller om du vil melde dig til for fire uger af gangen og derved spare en del penge på din bestilling.

Maden leveres færdiglavet og lige til at spise. (Aftensmaden skal dog oftest varmes op.)

 

Hver enkelt måltid er forsvarligt pakket ind og det hele leveres i en flamingokasse hvori der er lagt køleelement for at holde den rette temperatur.

 

Madplaner fra DiætistHuset

DiætistHusets egne diætister har udviklet en serie af madplaner. 

Hver madplan indeholder forslag og opskrifter til måltider for en hel uge, både morgenmad, frokost, aftensmad og mellemåltider.  

De er tilpasset forskellige kalorietrin på enten 1400, 1600, 1800 eller 2000 kcal, så du altid kan finde en som passer til det kalorieindtag du skal have. 

I hver serie er der 4 forskellige madplaner, så du har mulighed for at madplan for en hel måned. Madplanerne kan købes når du er til konsultation hos DiætistHuset eller her i vores webshop. 

Kogebøger udgivet af DiætistHuset

DiætistHusets egne diætister har udgivet 2 kogebøger med nyttig viden omkring kost og masser af opskrifter. Alle opskrifterne er  næringsberegnet, sunde, velsmagende og nemme at lave.  

Diætistens kogebog: Bogens opskrifter er opdelt i morgen-, mellem-, frokost- og aftensmåltider og giver mulighed for masser af variation i din hverdag. I alt 148 spændende sider.

 

 

 

Loading...