Diætist Huset
Menu

Din vej til en sundere livsstil

Velkommen hos diætisterne i København

Her får du kompetent kostvejledning og et resultat, der holder!

DiætistHuset i København tilbyder professionel kostvejledning, der tager udgangspunkt i dine behov. Sammen lægger vi en strategi for, hvordan du kommer videre og når dine mål uden at miste glæden ved at spise.

Intet er forbudt – hverken vin, kage eller fastfood. Det handler bare om mængder.

Vi tilbyder blandt andet vejledning i vægttab, irritabel tyktarm, PCO/PCOS, allergi og sportsernæring. Alle vores diætister har autorisation fra Sundhedsstyrelsen og er specialuddannet til at yde kostvejledning omkring sammenhængen mellem mad, sundhed og sygdom. Vi kan derfor skræddersy en kostplan, der passer lige til dig, og som derfor er nem at følge.

Vi glæder os til at hjælpe dig.Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længen og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Læs mere om vores forløb og kostplaner

Ansatte på klinikken

“Mine vigtigste ingredienser i opskriften på et sundt og godt liv er: Livsglæde, motion og en afbalanceret kost med plads til lidt af det hele. Fortæl mig hvilke ingredienser, der er vigtigst for dig. Så kan vi i fællesskab udarbejde opskriften, så du opnår et sundt og godt liv.”
- Marie Djurhuus, Klinisk Diætist og cand scient i klinisk ernæring

"Ved at se muligheder frem for begrænsninger, kan vi sammen skabe rammerne for et sundere liv, hvor det er dine ønsker og behov der er i centrum. For at skabe nogle vedvarende livsstilsændringer, hvor intet er forbudt og alt er muligt, sætter jeg i min kostvejledning fokus på simple vaneændringer, frem for strenge spiserestriktioner"
- Nanna Hannibal, Klinisk Diætist

For mig er det vigtigt at fysisk, psykisk og socialt velvære går op i en højere enhed, når man ønsker at opnå varige livsstilsændringer. Med udgangspunkt i dine ønsker og behov finder vi sammen en løsning, der kan hjælpe dig med at nå dine mål uden at gå på kompromis med livskvalitet og velvære.
- Julie Berliner, Klinisk Diætist

"Sundhed og livskvalitet går hånd i hånd. Jeg kan hjælpe dig gennem både opture og udfordringer til at nå lige præcis dit mål - uden restriktioner. Jeg tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov, så en livsstilsændring føles naturligt og overskueligt"
- Line Jalk, Professionsbachelor i ernæring og sundhed

DiætistHuset København K

Klinikken ligger sammen med fysioterapeuterne “Fysiozone” som tilbyder fysioterapi, massage og akupunktur. Der er elevator på klinikken.

DiætistHuset København K

Kattesundet 12 A, 3. sal

1458 København K

Kundeudtalelser

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...