Diætist Huset
Menu

Din vej til et sundere liv

Velkommen hos diætisterne i Kolding

Her får du personlige råd og vejledning til en kostomlægning med dokumenteret effekt.

Vores mission er, at mad skal smage godt, at hele familien skal kunne spise med, og at du skal kunne tage i byen uden at medbringe din egen madpakke.
Vi tilbyder blandt andet vejledning i vægttab, irritabel tyktarm og PCO/PCOS. Vores diætister har autorisation fra Sundhedsstyrelsen og er specialuddannede til at yde kostvejledning omkring sammenhængen mellem mad, sundhed og sygdom. Vi kan derfor skræddersy en kostplan, der passer lige til dig og som derfor er nem at følge.

Vi glæder os til at se dig i klinikken.

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længen og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Læs mere om vores forløb og kostplaner

Diætister på klinikken

“For mig er sundhed langt mere end blot æble-gulerodssundhed, det er også nydelse og velvære. Derfor lægger jeg stor vægt på, at alt er tilladt – men med måde, og skræddersyr forløbet efter din hverdag”
- Camilla Højholdt, Klinisk Diætist

“Sundhed er ikke bare lig med broccoli og gulerødder. Det handler ikke kun om hvad kroppen har behov for, men også om velvære og dét, der giver glæde i hverdagen for den enkelte. Derfor ser sundhed heller ikke ens ud for os alle. Jeg glæder mig til, at vi sammen finder vejen til DIN sundhed.”
- Pernille Plougstrup, Klinisk Diætist

DiætistHuset Kolding

Klinikken ligger sammen med Kolding Fysioterapi og Træningscenter.

DiætistHuset Kolding

Saxovej 12

6000 Kolding

Kundeudtalelser

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...