Diætist Huset
Menu

Din vej til et sundere liv

Velkommen hos diætisterne i Haderslev

Få enkle redskaber til at opnå et vægttab, der holder.

Kostvaner ligger meget indgroet i de fleste. Mange af vores vaner har vi har taget til os gennem vores opvækst og fastholdt, og er for langt de fleste ikke sådan lige at få lavet om på. Derfor har næsten alle har svært ved at ændre kostvaner på egen hånd og de fleste har brug for professionel hjælp og vejledning, for at det lykkes.

Når det gælder om at tabe sig – og at holde vægten, så findes der ikke én løsning som virker for alle. For det, som virker for den ene, virker ikke nødvendigvis for den anden. Det er derfor det er vigtigt at få hjælp hos en diætist, som netop er uddannet til at finde løsningen for den enkelte og ikke har en standard løsning som alle skal passe ind under.

Hos vores dygtige kliniske diætister får du den nødvendige viden og hjælp der skal. Du får konkrete råd, som er enkle at implementere. Hvis du blot føler dig klar og motiveret til at ændre din kost, så skal vi nok hjælpe dig i mål.

Vi glæder os til at hjælpe dig. 

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længden og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Diætister på klinikken

Søs Hornstrup, Klinisk Diætist

“Uanset om du gerne vil tabe dig, tage på, mindske symptomer fra din sygdom eller bare leve lidt sundere, kan det være udfordrende at passe en livsstilsændring ind i hverdagen. Hos mig laver vi sammen en plan der passer til dig og dit liv, ud fra de ting der betyder noget for dig. Her er ingen forbudte fødevarer, det handler bare om de rette mængder og en generel sund og varieret kost.”
- Søs Hornstrup, Klinisk Diætist

DiætistHuset Haderslev

Der er gratis parkering ved klinikken.

DiætistHuset Haderslev

Storegade 86

6100 Haderslev

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...