DiætistHuset Nørrebro

Velkommen hos din diætist på Nørrebro

Vil du en gang for alle komme yoyovægt, indgroede vaner og afhængigheden af søde sager til livs? Eller lider du af irriteret tyktarm og døjer med oppustethed og ondt i maven?

Hos DiætistHuset på Nørrebro hjælper vi dig med at hitte rede i den nyeste viden indenfor mad, sundhed og vægttab. Vi glæder os til at hjælpe dig med at indføre sunde vaner, som holder på længere sigt.

Vi lytter til dine behov og sammen laver vi realistiske mål for din livsstilsændring. Vi fokuserer på at give dig nemme og holdbare løsninger der passer netop ind i din hverdag.

Varigt vægttab og skræddersyet kostplan 

De bedste forudsætninger for at kostændringer holder i længden er, hvis der ikke er noget mad, som er forbudt. Samtidig er det vigtigt at du ikke skal spise mad du ikke bryder dig om. Ændring af kostvaner er svært at gøre på egen hånd og derfor ar de fleste brug for professionel hjælp. Vores diætister coacher og inspirerer dig gennem hele dit forløbet. Du får hjælp til hvordan du holder fast i de nye vaner og undgå at falde tilbage i et gammelt mønster, uanset om du har brug for hjælp til opnå et vægttab, få et mere afslappet forhold til mad eller har brug for kostomlægning i forbindelse med sygdom.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Priser

Priser

I DiætistHuset kan du skræddersy dit forløb, så det passer netop til dig og dit behov. Efter din opstartskonsultation kan du frit vælge mellem vores abonnementer og klippekort.

Se vores priser

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længden og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Diætister på klinikken

Ninna Skakon, Professionsbachelor i ernæring og sundhed

"Jeg brænder for at hjælpe mennesker med at opnå en sund livsstil, samtidig med at de opnår et afslappet forhold til netop sundhed, mad og krop. Jeg hjælper dig med at få ændret uhensigtmæssige vaner, til nye mere hensigtmæssige vaner, sådan så du opnår dit mål, og kan bibeholde de nye vaner resten af livet."
- Ninna Skakon, Professionsbachelor i ernæring og sundhed

DiætistHuset København N

Klinikken befinder sig på 3. sal og kan tilgås via handicapvenlig og rummelig elevator. Gå ind af indgangen 2C, tag elevatoren op til 3 sal og gå til højre. 3 timers gratis parkering ved brug af p-skive nedenfor klinikken samt ved Silvans parkeringsplads.

DiætistHuset Nørrebro

Lygten 2 C

2400 København NV

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Kjeld Severinsen

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...