Diætist Huset
Menu

Din vej til et sundere liv

Velkommen hos DiætistHuset på Nørrebro

Vil du en gang for alle komme yoyovægt, indgroede vaner og afhængigheden af søde sager til livs? Eller lider du af irriteret tyktarm og døjer med oppustethed og ondt i maven?

Hos DiætistHuset på Nørrebro hjælper vi dig med at hitte rede i den nyeste viden indenfor mad og sundhed. Vi glæder os til at hjælpe dig med at indføre sunde vaner, som holder på længere sigt.

Vi lytter til dine behov og sammen laver vi realistiske mål for din livsstilsændring. Vi fokuserer på at give dig nemme og holdbare løsninger der passer netop ind i din hverdag.

Varigt vægttab og skræddersyet kostplan 

De bedste forudsætninger for at kostændringer holder i længden er, hvis der ikke er noget mad, som er forbudt. Samtidig er det vigtigt at du ikke skal spise mad du ikke bryder dig om. Vi tager udgangspunkt i den mad du godt kan lide og skræddersyr en kostplan der passer netop til dig og din hverdag.

Ændring af kostvaner er svært at gøre på egen hånd. Vores diætister coacher og inspirerer dig gennem hele dit forløbe. Du får hjælp til hvordan du holder fast i de nye vaner og undgå at falde tilbage i et gammelt mønster, uanset om du har brug for hjælp til opnå et vægttab, få et mere afslappet forhold til mad eller har brug for kostomlægning i forbindelse med sygdom.

 

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længden og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Diætister på klinikken

Marie Djurhuus, Klinisk Diætist og cand scient i klinisk ernæring

“Mine vigtigste ingredienser i opskriften på et sundt og godt liv er: Livsglæde, motion og en afbalanceret kost med plads til lidt af det hele. Fortæl mig hvilke ingredienser, der er vigtigst for dig. Så kan vi i fællesskab udarbejde opskriften, så du opnår et sundt og godt liv.”
- Marie Djurhuus, Klinisk Diætist og cand scient i klinisk ernæring

Lilja Overgaard, Cand. Scient. i Human Ernæring og Bachelor i fødevarevidenskab

"Sundhed og velvære omhandler både fysisk og psykisk trivsel. Derfor imødekommer jeg hele dig med alle de udfordringer du står over for. Fortæl mig dine drømme og mål og jeg vil udarbejde en behandlingsplan som realistisk vil føre dig i mål."
- Lilja Overgaard, Cand. Scient. i Human Ernæring og Bachelor i fødevarevidenskab

DiætistHuset København N

Klinikken ligger sammen Nørrebro Fysioterapi

DiætistHuset Nørrebro

Thorsgade 59

2200 København K

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Kjeld Severinsen

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...