fbpx

Sommerklar

På 4 måneder

Et forløb for dig, der har et ønske om skabe nogle synlige resultater og et vægttab inden sommeren står for døren og efterfølgende være i stand til at vedligeholde disse resultater. 

Hvis du har et ønske om at træde ind i sommerperioden i god form og med større selvtilid, så er dette det rette forløb for dig. 

"Et 16 ugers Sommerklar forløb er for dig, der vil skabe et vægttab og få redskaberne til at vedligeholde resultaterne efterfølgende"

Hvad kan jeg forvente?

Professionel vejledning

Support

, Sommerklar
, Sommerklar

Vanecoaching

Kostvejledning

"Hvor meget kan jeg forvente at tabe mig?"

På de fire måneder (16 uger) kan du som udgangspunkt forvente og sigte efter at tabe ca. 0,5 kg om ugen, uden at leve efter en restriktiv kost og begrænsninger. Du vil derfor realistisk kunne forvente at skabe et vægttab på 8 kg. på de 16 uger.

Hvad er inkluderet i forløbet?

Sommerklar

4 måneders forløb*
1250 kr./mdr.**
  • Opstartskonsultation
  • Ugentlig konsultation med diætist (klinik eller online)
  • Skræddersyet til din hverdag og situation
  • Personlig kostplan
  • Personlig diætist tilknyttet
  • Gavekort til Nupo (300,-)

Tilskud fra Sygeforsikring ”danmark”

Sygeforsikring “danmark” giver tilskud til behandling hos en klinisk diætist uanset om du er gruppe 5, 1 eller 2. Du behøver ikke en henvisning fra din egen læge for at få tilskud.

Du kan få dækket op til 50% af din udgift, dog max op til 350 kr. pr. konsultation og max 2100 kr. inden for 12 måneder.

Vi indberetter automatisk det tilskudsberettigede beløb hver gang du har været på en af vores klinikker. Husk at gøre diætisten opmærksom på at du er medlem af Sygeforsikring ”danmark” til din første konsultation.

Se mere om hvordan Sygeforsikring ”danmark” dækker her: Kliniske diætister | Sygeforsikringen “danmark”

* Efter de fire måneder vil du automatisk overgå til et Vedligeholdelses abonnement. 
** Prisen vil efter dit Sommerklar forløb ændre sig til prisen for et Vedligeholdelses abonnement på 460 kr./mdr. 

Nyd lækker mad - uden begrænsninger

Det skal ikke være kedeligt at være på et forløb hos Diætisthuset. Vores diætister sørger for, at du får en lækker, personlig og effektiv kostplan, som tager hensyn til dit mål, din hverdag og dine præferencer

Se her hvilke retter du blandt andet kan nyde på dit forløb:

Gavekort til Nupo

Du kan bruge dit gavekort på 300 kr. til Nupo, som du ønsker det. Når du starter i et forløb, kan du ligeledes få sparring og råd af din diætist til optimale valg. Se lækre kombinationer herunder:

Diætisthuset
Din vej til et liv i balance

Danmarks førende og mest erfarne klinikker indenfor vægttab og vaneændringer med afdelinger over hele landet. Hver dag hjælper vi vores klienter med at indføre sunde vaner, der også holder på lang sigt.

Vores autoriserede kliniske diætister og kostvejledere tilrettelægger forløbet efter din hverdag og behov, samt følger altid princippet om at alt er tilladt at spise – det handler om mængder.

, Sommerklar
+ 0
Konsultationer om året
0
Klinikker
+ 1
Diætister

Fortsat i tvivl?

Få 15 min. gratis indledende samtale med en diætist

Hør hvordan Frederik formåede at skabe et vægttab

Frederik Jensby​

Vægttab på 51 kg.
med Diætisthuset

Hør hvordan Frederik tabte over 50 kg. med et vægttabsforløb og hvordan han fortsat bruger Diætisthuset til at fastholde nye vaner og en sund livsstil.