Tilskud til behandling hos klinisk diætist

Der er både mulighed for at få dækket den fulde udgift til behandling hos os eller få tilskud hvis du har en sundhedsforsikring eller er medlem af "danmark".

 

Fuld dækning via din sundhedsforsikring

De fleste sundhedsforsikringer dækker udgiften fuldt ud til diætistkonsultationer. Vi samarbejder med alle sundhedsforsikringer i Danmark og flere selskaber har valgt DiætistHuset som deres fortrukne samarbejdspartner pga. af vores høje succesrate og professionelle kostvejledning.

Nogle selskaber sender bevillingen direkte til os, hvorefter vi kontakter dig for at aftale en tid. Andre selskaber sender bevillingen til dig, hvorefter du selv skal booke en tid hos os og medbringe bevillingen til din første konsultation.

Forsikringsselskaberne har forskellige regler for, hvad der skal til før de dækker for behandlingen. For de fleste selskaber gælder det, at de har et krav om at man skal have et BMI over 30 eller under 18,5. Afhængigt af det enkelte selskab får man som kunde normalt mellem 5-12 konsultationer. Hvis du er i tvivl om din forsikring dækker, så ring til din forsikring og hør hvilke regler de har.

 

Op til 50% tilskud fra "danmark"

Sygeforsikring "danmark" giver tilskud til behandling hos klinisk diætist uanset om du er gruppe 5, 1 eller 2. Du behøver ikke nogen henvisning fra din egen læge for at få tilskud. 

Du kan få dækket op til 50% af egenudgiften pr. konsultation hos en klinisk diætist hos Sygeforsikring "danmark".

Læs mere på Sygeforsikringen "danmark"s hjemmeside.

Se ledige tider og book tid

 

Loading...