DiætistHuset Valby

Velkommen hos din diætist i Valby

Vores diætister hjælper dig til et varigt vægttab

DiætistHuset i Valby tilbyder vejledninger i blandt andet vægttab, elitesport, irriteret tyktarm og PCO/PCOS. Her møder du ingen løftede pegefingre og hokuspokus-kure. Vi udarbejder en kostplan med dokumenteret effekt og tilrettelægger et forløb ud fra dine ønsker og ressourcer.

Vi gør det muligt at få sundhed og livsnydelse til at gå op i en højere enhed. Det er ikke altid nødvendigt med en fuldstændig omlægning af kosten, ofte er det små justeringer, der skal til. Vi fokuserer på ændring af livsstil og hjælper dig til at få indarbejdet sundere kostvaner, der gør at ændringerne også holder på lang sigt. I vejledningen lægges der vægt på, at intet skal være forbudt at spise, det handler om hvor store mængder man spiser. Vores dygtige diætister følger dig nøje. Fra start til slut får du vejledning, så du når dit mål.

Her bliver du udelukkende mødt af kliniske diætister, som er den eneste faggruppe i Danmark med autorisation fra Sundhedsstyrelsen til at vejlede i kostens betydning for sundhed og sygdom.

Læs mere under vores behandlingsområder – Vi glæder os til at se dig!

Priser

Priser

I DiætistHuset kan du skræddersy dit forløb, så det passer netop til dig og dit behov. Efter din opstartskonsultation kan du frit vælge mellem vores abonnementer og klippekort.

Se vores priser

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længden og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Diætister på klinikken

Sara Karimi, Klinisk Diætist

”Som vejleder møder jeg dig i øjenhøjde og tilpasser forløbet efter dine behov. Jeg brænder for, at du opnår dine mål på en sund og holdbar måde. Jeg vil følge og støtte dig på sidelinjen under hele forløbet. For mig er det vigtigt, at vi i fællesskab finder frem til holdbare vaneændringer og ikke en restriktiv kur, som er svær at holde på sigt.”
- Sara Karimi, Klinisk Diætist

DiætistHuset Valby

Klinikken har lokale i Ålholm lægecenter ovenpå "Netto". Klinikken kan tilgås via trapper eller elevator. Større kørestole kan få udfordringer ved at navigere rundt. 1 times gratis parkering ved Netto ved brug af p-skive.

DiætistHuset Valby

Roskildevej 162, 2. sal

2500 Valby

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Kjeld Severinsen

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...