DiætistHuset Valby

Velkommen hos din diætist i Valby

Vores diætister hjælper dig til et varigt vægttab

DiætistHuset i Valby tilbyder vejledninger i blandt andet vægttab, elitesport, irriteret tyktarm og PCO/PCOS. Her møder du ingen løftede pegefingre og hokuspokus-kure. Vi udarbejder en kostplan med dokumenteret effekt og tilrettelægger et forløb ud fra dine ønsker og ressourcer.

Vi gør det muligt at få sundhed og livsnydelse til at gå op i en højere enhed. Det er ikke altid nødvendigt med en fuldstændig omlægning af kosten, ofte er det små justeringer, der skal til. Vi fokuserer på ændring af livsstil og hjælper dig til at få indarbejdet sundere kostvaner, der gør at ændringerne også holder på lang sigt. I vejledningen lægges der vægt på, at intet skal være forbudt at spise, det handler om hvor store mængder man spiser. Vores dygtige diætister følger dig nøje. Fra start til slut får du vejledning, så du når dit mål.

Her bliver du udelukkende mødt af kliniske diætister, som er den eneste faggruppe i Danmark med autorisation fra Sundhedsstyrelsen til at vejlede i kostens betydning for sundhed og sygdom.

Læs mere under vores behandlingsområder – Vi glæder os til at se dig!

Priser

Priser

I DiætistHuset kan du skræddersy dit forløb, så det passer netop til dig og dit behov. Efter din opstartskonsultation kan du frit vælge mellem vores abonnementer og klippekort.

Se vores priser

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længden og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Diætister på klinikken

Maia Bjerregaard


- Maia Bjerregaard

DiætistHuset Valby

Klinikken ligger sammen med Ålholm Lægecenter, ovenpå "Netto". Indgangen findes for enden af bygningen og parkeringspladsen (1 time gratis ved p-skive) og kan tilgås via døren under udhænget/halvtaget, ved den hvide postkasse. Herefter vil der være trapper eller elevator op til klinikken. Større kørestole kan få udfordringer ved at navigere rundt.

DiætistHuset Valby

Roskildevej 162, 2. sal

2500 Valby

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Kjeld Severinsen

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...