Diætist Huset
Menu

Din vej til en sundere livssstil

Velkommen hos DiætistHuset i Brønshøj

Er du træt af kronisk dårlig samvittighed og har svært i at finde rundt i hvad du må, og ikke må spise? Har du prøvet diverse slankekure hvorefter at have taget det hele på igen? Eller kan du simpelthen ikke finde ud af hvorfor du konstant går rundt og er så oppustet?

I Diætisthuset i Brønshøj er vi specialister når det kommer til kostvejledning. Din diætist skræddersyr din forløb og tager udgangspunkt i dine specifikke behov og ønsker. Gennem coaching og kostvejlending får du hjælp til at opnå det vægttab du ønsker og fastholde din motivation igennem hele forløbet.

På klinikken vejleder vi omring alle livsstilssygdomme og kostproblematikker. Så har du PCO/PCOS, irriteret tyktarm, allergi eller andet kan du trygt kontakte os, så skal vi nok hjælpe dig. 

Book din tid allerede i dag!

Priser

Priser

I DiætistHuset kan du skræddersy dit forløb, så det passer netop til dig og dit behov. Efter din opstartskonsultation kan du frit vælge mellem vores abonnementer og klippekort.

Se vores priser

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længden og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Diætist på klinikken

Elia Johnson, Klinisk Diætist (på barsel)

”Vejledningen jeg tilbyder, vil altid tage udgangspunkt i dit liv, dine mål og dine forudsætninger. I fællesskab finder vi frem til, din version af et sundt og balanceret forhold til kosten, og hvad kosten kan gøre for din krop. En livsstilsændring kræver en realistisk tilgang, som er holdbar ikke blot i en kort periode, men for resten af livet.”
- Elia Johnson, Klinisk Diætist (på barsel)

Line Malm, Klinisk Diætist

”En livsstilsændring sker ikke natten over, men tager tid. Din nye livsstil skal derfor være holdbar resten af livet og ikke kun for en kort periode. Jeg tilbyder vejledning hvor du er eksperten i dit liv og hvor vi sammen finder frem til en livsstil, som for dig er realistisk og fungerer i din hverdag. Jeg støtter dig undervejs igennem hele forløbet.”
- Line Malm, Klinisk Diætist

Cecilie Højland, Klinisk Diætist

"Sundhed er mange ting - for mig er det særligt at tankerne om mad ikke fylder for meget i min hverdag. For dig kan det være noget helt andet. Sammen finder vi en holdbar livsstilsændring, som er realistisk og passer ind i din hverdag."
- Cecilie Højland, Klinisk Diætist

DiætistHuset Brønshøj

Ligger sammen med "Klinik for Fodterapi"

DiætistHuset Brønshøj

Husumvej 133

2700 Brønshøj

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Kjeld Severinsen

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...