Diætist Huset
Menu

Din vej til en sundere livssstil

Velkommen hos DiætistHuset i Brønshøj

Er du træt af kronisk dårlig samvittighed og har svært i at finde rundt i hvad du må, og ikke må spise? Har du prøvet diverse slankekure hvorefter at have taget det hele på igen? Eller kan du simpelthen ikke finde ud af hvorfor du konstant går rundt og er så oppustet?

I Diætisthuset i Brønshøj er vi specialister når det kommer til kostvejledning. Din diætist skræddersyr din forløb og tager udgangspunkt i dine specifikke behov og ønsker. Gennem coaching og kostvejlending får du hjælp til at opnå det vægttab du ønsker og fastholde din motivation igennem hele forløbet.

På klinikken vejleder vi omring alle livsstilssygdomme og kostproblematikker. Så har du PCO/PCOS, irriteret tyktarm, allergi eller andet kan du trygt kontakte os, så skal vi nok hjælpe dig. 

Book din tid allerede i dag!

 

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længden og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Diætist på klinikken

Gita Mørch, Klinisk Diætist, Stud. kandidat i klinisk ernæring

Sundhed handler for mig om en balance mellem fysisk og mentalt velvære. I fællesskab finder vi en løsning der passer netop dig. Jeg vil give dig råd og værktøjer til at tackle de problematikker, du måtte stå over for. Sammen skaber vi en hverdag for dig, hvor du trives uden forbud og begrænsninger. Der skal være plads til det hele.
- Gita Mørch, Klinisk Diætist, Stud. kandidat i klinisk ernæring

Anna Thaarup, Klinisk Diætist

"Sundhed er bredt, og det er ikke nødvendigvis det samme for alle. Vi er alle unikke og kæmper med forskellige udfordringer. Lad mig hjælpe dig opnå en sundere livsstil uanset, om det gælder sygdom, vægttab eller andet. Jeg vil vejlede og i samarbejde med dig tilrettelægge et forløb tilpasset netop dig til, således du kan opnå dine ønskede mål."
- Anna Thaarup, Klinisk Diætist

DiætistHuset Brønshøj

Ligger sammen med "Klinik for Fodterapi"

DiætistHuset Brønshøj

Husumvej 133

2700 Brønshøj

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Kjeld Severinsen

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...