Varighed på diætistforløb

Det er svært at sige nøjagtigt hvor mange konsultationer, du har brug for. Det varierer meget og afhænger af både den enkelte person og af den problemstilling, som du kommer med.

Langt de fleste har brug for at komme over en længere periode og størstedelen af vores kunder vælger at tegne et abonnement da det er den billigste løsning. I starten kommer du oftest med 1-2 ugers interval, men efterhånden som forløbet er godt i gang, kan det aftales at der går længere og længere imellem konsultationerne. Det er nemt og fleksibelt at skifte mellem vores forskellige abonnementer så du altid har et som passer til netop dit behov. 

 

Fastholdelse af vægttab

Har du gået i et forløb i forhold til vægttab og har opnået dit mål, så kan det være rart at få råd og vejledning ift. til, hvordan du bibeholder din vægt og holder fast de nye gode vaner.

Al forskning viser at det er vigtigt med opfølgning når man har nået sit mål, for ellers vil de fleste ende med at tage de tabte kilo på igen. Netop derfor anbefaler vi at du kommer til opfølgende samtaler også når du har nået dit mål, typisk 1 gang om måneden, således at du kan fastholde de gode vaner.

Se priser og læs mere om vores forskellige abonnementer.

Book tid

 

Loading...