Amanda

Jeg er været rigtig glad for mit forløb hos DiætistHuset. Min diætist har lært mig en masse som jeg føler jeg har kunne bruge og benytte, ikke kun under konkurrencen, men også fremadrettet resten af mir liv.

Mit problem før har været at begrænse mig og nærmest sulte mig for at opnå større vægttab, dette har ikke kunne fortsætte ´´forever´´ uden ikke at ´´falde i´´. Diætisten har noget af det vigtigste lært mig, at se muligheder frem for begrænsninger. Hun har ændret min tankegang ud fra at tale med mig ved første konsultation, flere gange pr. telefon, via min kostplan, og undervisning. Når jeg har haft svært ved at beslutte mig om noget har jeg talt med hende bedt om råd, et eksempel med en fødselsdag min veninde skulle holde, anede ikke hvad jeg skulle gøre, tænke seriøst at tage min sunde mad med, eller simpelthen blive væk, her var det godt at spørge diætisten ´´hvad fanden jeg gør nu´´ ? min allerbedste veninde har fødselsdag ?

Diætisten har været god til at give mig nogle strategier så at jeg kunne være med, og få det samme at spise som de andre, nogle strategier der gjorde at jeg kunne være med og holde ud. Dette eksempel viste virkeligt at man ikke kun skal leve af frugt og grønt for at tabe sig. Den uge havde jeg tabt mig rigtig meget på trods af jeg havde spist boller, lagkager, drukket kakao med flødeskum spist slik m.m. Hun fortalte mig hvordan jeg skulle forberede mig inden fødselsdagen, og til fødselsdagen.

Min kostplan er lavet 100 procent ud fra hvad jeg spiser til dagligt, der er intet ændret, fokus har bare været spise mindre og oftere og ikke komme til at føle sult. Fokus har været på at dække mit behov. På alle måder, så jeg både taber mig og ikke føler sult.

Diætisten har været 100 procent til stede for at udfylde ens behov, uden at man skal føle det er surt. Hun har været nærværende og kan fuldt ud godt fornemme hvordan man har det og arbejder ud fra ens person altså ikke generaliserende men ud fra det individuelle, altså mig som person og mit behov.

 

Loading...